Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem CS 1.6 - jde změnit IP, když mám ban?

IP zmenit NEJDE!.
Navyse cela tvoja snaha odveci, pretoze ak si dostal ban na jednu ip, dostanes ho pravdepodobne aj na inu ip a co potom?
Problematika zmeny ip sa da zhrnut nasledovne.
1. Moznost c.1 je poziadat ISP o inu verejnu IP. Toto riesenie ma uskalia, ze verejne IP priamo uzivatelovi poskytuje velmi malo ISP, u ostatnych zdielate verejne IP s inymi uzivatelmi a nie je mozne ju menit. Vyhodou su dynamicke verejne IP, ns SK ich poskytuje napr T-com, staci restart modemu a mate inu verejnu IP.
2. Druha moznost je pouzitie proxy servera, pozor proxy server musi byt pre cely traffic a nie len pre web ako ich poskytuje vacsina roznych anonymizerov. Problemom tohoto riesenia je, ze zadarmo vam to nikto neda a ked si konto na takomto proxy serveri aj zaplatite bude pravdepodobne dalsim vasim problemom odozva proxy servera = akcna hra sa stane vdaka lagom nehratelnou.
3. Tretia moznost je len okrajova, pouzit vpn spojenie s vlastnym vpn serverom, 99% z vas ani nevie o com pisem, takze tuto moznost mozu vyuzit len administratori vpn serverov.

Vsetky programy, ktore vam slubuju skryt vasu ip adresu patria pod 2 alebo 3 moznost, takze ziadne zazracne riesenie a navyse zdarma neexistuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny