Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTA3 vedlejší mise

Vím, že GTA3 je starší hra a řeší se tu spíš GTA4. Ale než se do něj pustím, chcu dohrát jeho předchůdce. Moc rád bych věděl jak v této hře plníte všechny ty vedlejší mise, např tu zdravotní, policejní atd. Mě se to prostě nedaří, protože ve hře po mě neustále všichni střílijou jak na uprchlyho bažanta a je jedno v jakym autě sedím, nebo jestli jsem pěšky, prostě furt. V 1 městě do mě pálijou členové prádelny, mafiáni dokonce z brokovnic, projet kolem nich znamená okamžitý výbuch auta, taky po mě jdou členové diabla. Do druhyho města jsem přijel jako úplnej nováček a hned po mě střílejí nějaci mexikáni, ....
Plnit třeba zdravotní misi je nemožné, buď mě rozstřílijou, nebo ze sanitky vyhodí čímž mise taky končí a udělat 12 levelů prostě nejde. Chtěl bych radu jak s tím bojujete. Je to hra dobrá, ale pařit hru kde se ani nehnete bez toho aniž by vás hned někdo rozstřílel se nedá. A pokud je to tak i v GTA4, se hrou končím. Díky za odpověď!!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Můžete mě prosím říct kde mám v misi krádež dohodou najít to debilni auto. Má se jmenovat Yardie lob…
Boss_1 11.11.2010 18:34
Boss_1
http://www.gta.cz/gta3/doprava-abecedne/yardie-lob o poslední
L-Core 12.11.2010 06:08
L-Core

Můžete mě prosím říct kde mám v misi krádež dohodou najít to debilni auto. Má se jmenovat Yardie lobo a v tom ubohym návodu jenom melou o leopardích potazích, ale to ať si strčijou někam. Já jsem to auto hledal tak hodinu a prostě nic!!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru