Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nejdřív blbnutí grafiky,potom opakované kousnutí při hraní WoW

Zdravím,vždycky jsem hrál Wowko na vysoké detaily ale před pár dny mi začalo dělat problémy tak,že mi přes obrazovku skákaly různe trojuhelníky čtverce apod. snížil jsem teda detaily což problém vyřešilo ale po pár minutách hraní mi vypl monitor s nápisem "no signal" a po naskočení bylo na ploše nějaké varovaní podle mojí slabé angličtiny něco s grafikou no a teď se mi po pár minutách hraní kompletně sekne celý počítač,nevíte co s tím prosím? Grafika: Radeon x1950pro

Předmět Autor Datum
teplota vga v zátěži je kolik??? Jestli to nevíš, stáhni a pusť Furmark ...
Mates_RR 03.07.2010 09:51
Mates_RR
Já to nějak s tím programem neumím kde v něm zjistím tu teplotu, mimochodem po spuštění toho program…
redwolf 03.07.2010 10:17
redwolf
Tohle hlášení říká, že VPU zrestartoval tvojí grafickou kartu protože neodpovídala na povely od ovla…
AToS 09.07.2010 07:14
AToS
Můžeš maximálně vyzkoušet vzít grafiku do jiného PC. Pokud i tam bude podobné chování máš jistotu, ž…
AToS 09.07.2010 07:18
AToS
Mě napadá ještě to WoWko... Je to lump... Pokud máš problém jen ve WoW a ne v jiných hrách, nemusí b…
AToS 09.07.2010 07:22
AToS
Zkus nový ovladače a directX
Mates_RR 03.07.2010 10:18
Mates_RR
Eh promin ale v počítačích se nevyznám skoro vůbec mohl bys mi to trochu víc vysvětlit? :D
redwolf 03.07.2010 10:23
redwolf
Stáhni si tohle a nainstaluj. Potom stáhni Ati Catalist podle toho, jakej máš windows a nainstaluj .…
Mates_RR 03.07.2010 12:56
Mates_RR
to samé dělá mně všechno jsem zkoušel všechny porady co zde všichni dali všechno uplne ale to posled…
tky 27.09.2010 23:27
tky
NASEL SOM ZPUOSOB ! AKO NATO! NIEJE TO NIC Z GRAGIKOU PRI ZAPNUTI WOWKA DAJTE ESC MENU DAJTE INTERFA… poslední
tky 27.09.2010 23:51
tky

Tohle hlášení říká, že VPU zrestartoval tvojí grafickou kartu protože neodpovídala na povely od ovladače (tohle řízení ovladače je typické pro grafické karty od ATi/AMD, nVidia nic podobného nemá, tam to většinou zhebne hned). Podle fragmentů ve hře to vypadá, že máš grafiku takzvaně "v hajzlu". Zřejmě špatně chladí anebo je už jinak nakřáplá. Nebyla náhodou nějak přetaktovaná? Podle mě software to moc nepořeší. To že se i vypne (no-signal od monitoru) je jasným důkazem rozbít prasátko a jít si koupit nějakou novou.
Můžeš zkoušet měřit teplotu ale stejně to tvůj problém nevyřeší. Zjistíš max.že teplota je vysoká anebo nenaměříš nic, páč ti to během testu umře.

Můžeš maximálně vyzkoušet vzít grafiku do jiného PC. Pokud i tam bude podobné chování máš jistotu, že to bude grafikou a je to HW problém.
A dobrej postřeh z jinejch reakcí, můžeš grafiku zkusit vyndat/zandat ze slotu, dost možná (ale s malou pravděpodobností) ti mohla "povylézt"... i to se však může stát. Zkontroluj otáčení ventilátoru. Profoukni ho. Zkontroluj usazení chladiče na grafice (pevnost/vůle/přesah apod.). Nic víc na tom stejně nespravíš.

Mě napadá ještě to WoWko... Je to lump... Pokud máš problém jen ve WoW a ne v jiných hrách, nemusí být ještě všechno ztraceno :D.
Co jiné hry (crysis, nebo něco podobného co ždímne výkon grafiky a celé sestavy) ? Taky fragmenty anebo zámrz anebo výpadky signálu?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru