Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Profil z jedné PS3 na druhou PS3..jde to?

Dobrý den,

měla bych jeden dotaz můj kamarád má PS3 60GB , uvažuji o zakoupení PS3 také, ale asi verze 250GBSlim. V kamarádově PS3 mám vytvořen svůj vlastní profil a chtěla bych se zeptat zda je možné a příp. jak dostat tento můj profil z jedné PS3 na druhou aniž bych například ztratila uložené "savy" z online her. Pokud bych měnila HDD v jedné PS3 tak je to jednoduché- zálohovat vše potřebné a to co je na HDD tak zůstává v interní paměti PS3, ale co když je to potřeba z jedné PS3 dostat na druhou PS3 navíc ze staršího typu systému? Jde to vůbec?. Jak zkopírovat uložené offline hry vím, ale jak dostat to co je z Online her to fakt nevím. Nebo jsou tyto savy uložené na serveru dané online hry a po online přihlášení se mi to automaticky načte? Hrát to zase znovu, když sem to tak pracně nabila se mi fakt nezamlouvá (kdo hraje Killzone .. pochopí :-)) Prosím poraďte Já tomu moc nerozumím a moc děkuji všem za radu nebo vysvětlení.

Předmět Autor Datum
Dobrý den, jestli chcete přenést profil nebo nějaká herní data musíte si za 1. samožřejmě pořídit t… nový
carlos 10.05.2010 10:24
carlos
Zdravím, děkuji moc za radu a návod jak na to. Extermí disk mám takže to dneska odpoledne vyzkouším… poslední
sepruma 10.05.2010 11:02
sepruma

Dobrý den,

jestli chcete přenést profil nebo nějaká herní data musíte si za 1. samožřejmě pořídit tu hru, 2. musíte si pořídit velkokapacitní usb zařízení=EXTERNÍ DISK (jsou
různé druhy velikosti paměti 320GB nebo míň je teď už hodně druhů) 3.
přenesete externí disk ke kamarádovi a napojíte ho do PS3 přes kabel USB (musí být přibalen k externímu disku) 4. najedete si na ten profil nebo na "úložku" a jestli se kamarád trochu rozumí PS3 tak vám poradí jak skopírovat profil nebo uloženou hru (jestli ne, tak najedete na profil nebo na uloženou hru, zmáčknete trojůhelník (options) a najedete na COPY potvrdíte a v sloupci kde jsou v ps3 menu zobrazeny hry,úložky... bude tem zobrazeno i velkokapacitní zařízení opět na něj najedete trojúhelníkem a dáte PASTE=vložit 5. ext. disk přenesete domů, připojíte a zepnete hru a úložka se vám načte.

:-)TOŤ VŠE:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru