Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy (nejen) s Call of Duty

Dobrý den Loni jsem si koupil v rámci antologií slavných her mj. i Hidden & Dangerous 1+2,a Call of Duty. Obě jsem už hrál.
Pak následovala vánoční přestávka a po ní překvapení. Hiddeny i další starší a ještě starší hry jako třeba Recoil z r. 1999 jedou pořád normálně, všechny díly starých i nových Blitzkriegů taky novější simulátory jako SH3,4, Il-2 taky, náročné hry na Steamu jako Empire TW a pod. - bez problémů.

Ale Call of Duty, Batlefield, a programy jako Google Earth, Translator 2005 a pod. najednou hlásí chybu přetečení vyrovnávací paměti , respektive hlásí ji knihovna Microsoft C++ Runtime Library. Občas nastartují, ale během pár minut se začnou restartovat doslova jako žárovka - vypnou, zapnou, buď spadnou úplně nebo vyskočí hlášení o přeplnění paměti

Vím že to není virus (na www. viry byly tak ochotní že zkontrolovali logy RSITpuštění) a nové programy jsem v tom shonu před vánoci ani po nich neinstaloval.
Jediné, co nepřetržitě jelo, byly automatické aktualizace, jak Windows Update tak antiviru. Podle mne tam zabloudila nějaká nekompatibilní s řadou programů. Jenže jak ji poznat mezi desítkami jiných!

Chtěl bych se proto zeptat, zda se s tímto někdo nesetkal a jak to řešil.

Pro jistotu přikládám plné znění hlášky např. při spuštění Call of Duty:

" Microsoft C++ Runtime Library

Buffer overrun detected!

D:\Prog~1\CALOF\CoDSP.exe

A buffer overrun has been detected which hat corrupted the programs internal state, the program cannot safely continue execution and most determinate."

Můj PC: AMD Athlon 64 X2 4200+, board Gigabyte K8NXP-Sli, grafika GF Gainward 8800GTS\640Mb

Dík za každý nápad

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru