Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem řazení v Mafii

ahoj,
mam takový problem:
kdyz hraju Mafii, jezdim po meste a mam zapnute manualni razeni, tak behem jizdy se da radit normalne 1->2->3.., ale kdyz zastavim dejme tomu se zarazenou trojkou a chci pak preradit dolu na jednicku, abych se mohl rozjet, tak se preradi az na R (zpatecku), kdyz pak dam zaradit nahoru, tak projdou vsechny rychlosti a skonci to u nejvyšši (3 nebo 4) a uznejte rozjizdet se na ctyrku je opruz. Nevim co s tim, zkousel sem to v Jizdach, v misich, pri extrm. jizde, s ruznymi typy vozu, se spojkou, bez ni.., a neprisel sem na to. Jak se tedy v Mafii spravne řadí?
díky za odpovědi!

Předmět Autor Datum
Mne to funguje normálne.M-prepnem na manuál, držím šípku dopredu a bez povolenia a stlačenia spojky…
Julo 25.12.2009 14:24
Julo
jak sem psal, nejde o problem za jizdy, jde o to, kdyz zastavim a mám zařazenou 3.rychlost, pustim s…
vojtinac 25.12.2009 19:37
vojtinac
Keď pri zaradenej 3-ke stlačíš raz Y, mal by si preradiť na 2-ku, aj bez spojky X. Neviem z akého di…
Julo 25.12.2009 20:36
Julo
mafii mam koupenou, je to dvd... nevim no...
vojtinac 25.12.2009 20:54
vojtinac
Skúsil by som to na inom PC, za pokus nič nedáš.
Julo 25.12.2009 20:58
Julo
A co zkusit jinou klávesnici, mně podobné věci dělala jedna těsně předtím než odešla do křemíkového… poslední
Koptěch 26.12.2009 12:35
Koptěch

Mne to funguje normálne.M-prepnem na manuál, držím šípku dopredu a bez povolenia a stlačenia spojky X, radím smerom hore -A, a taktiež smerom dole -Y až po 2-jku /ak nepreradíš ideš stále na zaradenej rýchlosti/. Ak chceš zaradiť akúkoľve rýchlosť za jazdy, povoľ šípku vpred, stlač spojku X a preraďuj dole Y alebo hore X, a pre jazdu zatlač šípku vpred.

jak sem psal, nejde o problem za jizdy, jde o to, kdyz zastavim a mám zařazenou 3.rychlost, pustim sipku vpred, zmáčknu spojku a řadím dolu, ale světe div se, nezařadí se 2.rychlost, ale projedete to přes 2., 1., N až na R a když pak dam zaradit vyssi, projedete to přes n, 1., 2., az na 3.rychlost... Ale tohle se stava jen kdyz se chci rozjet z klidoveho stavu. nikdy jindy...

Keď pri zaradenej 3-ke stlačíš raz Y, mal by si preradiť na 2-ku, aj bez spojky X.
Neviem z akého disku to inštaluješ, ale najprv som mal Mafiu na troch CD+crack a viem že vtedy bol problém s radením.Neriešil som to, lebo som to mal prepnuté na automat.Neskôr som si kúpil Mafiu na DVD Rom a je to v pohode.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru