Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nezvládám Dragon Age

Já ti pošlu svůj save, ale až dojdu domů.
Kameny duší se právě používají k očarování předmětů, nebo k dobíjení magických předmětů. Pokud máš nabitý kámen duší, tak na něj v inventáři poklepeš a vyjede ti nabídka, do čeho můžeš dobít energii. Já si očaroval daedrický meč, takže přidává slušnej damage ohněm.
Kameny duší dobíjíš tak, že musíš mít prázdný kámen v inventáři, na příšeru zakouzlíš kouzlo na zachycení duše (nevím, už jak se jmenuje), příšeru musíš zabít dřív, než kouzlo vyprchá. Nebo je to lepší s mečem Umbra, ten právě umí lapat duše. Zabiješ příšeru a zachytíš duši (automaticky, pokud máš prázdnej šutr vhodné velikosti, musí být větší, než lapaná duše, jinak smůla, jde chytnout malá duše do velkýho šutru, naopak ne). Jen na lidi potřebuješ opravdu velký šutry a těch moc není, takže ze zvířat a goblinů. Pokud jsi splnil úkol pro daedru Azura, což je kámen duší na opakovaný použití, protože obyčejnej šutr po použití zmizí.
A pokud nekouzlíš, tak je to trochu škoda, taková magie ničení je v soubojích užitečná věcička - napereš do něj fireball a ubereš nepříteli kus života, ještě než k tobě přiběhne. A taková paralýza, to je věc! Zvláště v aréně se to hodí, soupeř na několik vteřin zcepení a ty do něj můžeš v klidu řezat jak do žita.

A k očarování zbroje - lze tak i zvýšit skilly, např. stehenní pláty s očarováním +15 do sečných zbraní

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny