Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Fallout 1 a 2 modifikace a online playing?.)

Tip na dobrou hru ti dám: Baldur´s Gate. Hrál jsem ji před mnoha lety nedávno jsem ji zase nainstalil. Zas pár dlouhých večerů mám co dělat. K tomu mám i datadisk. Je to rozhodně jiné, než Fallout, ale neméně skvělé. Pokud mohu doporučit, jako svoji postavu si zvol mága. Bojovníky, zloděje a klerika ve hře najdeš povícero, ale dobrýho mága pouze se zlým přesvědčením, což pro ty, co hrají za kladné postavy, není příliš vhodné do party. Je to z počátku trošku těžší, ale později to oceníš.
Podobná hra je Icewind Dale, ale ta mě tak nechytla. Už nevím, kterej díl jsem to hrál, ale poměrně brzo na začátku hry bylo dlouhé procházení dungeony a já nemám rád, když nemůžu pobrat spoustu věcí a jít je prodat do města, nakoupit nové věci a okrást pár postaviček. Poměrně brzy jsem toho nechal.

A určitě znáš i Planescape: Torment. Taky klasika, navíc velmi originální svět a velmi neotřelý příběh.

A co se mi stalo - taková perlička - hru vlastním originál, leč jsem ji nemohl najít, tak jsem to sosnul z torrentů. No a co čert nechtěl, asi o týden později, když jsem přebíral krámy, co mi zůstaly po stěhování u rodičů, jsem všech 5CD originál našel.

Ani jedna z těch her není náročná, všechny poběží i na Pentiu III 500MHz.

A k mým oblíbeným hrám patří série Might&Magic, zvláště 6. díl. 7 a 8 taky dobrý, ale šestku mám nejraději :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny