Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Steam Android

Valve vydalo novou aplikaci na Androidu:

Steam

Stará aplikace se přeinstaluje jako update, je potom potřeba se znovu přihlásit, pokud jste na tom telefonu měli předtím aktivovaný Steam Guard, nechce to potvrzení, jinak ano, pokud máte dvoufaktorovou autentizaci zapnutou.
Nový framework, nový grafický design, dá se to.

Aplikace už neobsahuje chat.

Na to si musíte nainstalovat novou aplikaci Steam Chat.

Zdroj: kamarád
Předmět Autor Datum
To mě překvapilo, že chat už tam není. Protože minulá verze mobilního Steamu, na rozdíl od PC měla (…
L-Core 14.10.2022 20:55
L-Core
Podle mého názoru dali chat do samostatné aplikace z bezpečnostních důvodů a také proto, že Steam ch…
RedMaX 15.10.2022 08:07
RedMaX
Steam klienta na spouštění her používám, podobně i Ubisoft a EA klienta. Klient akorát vůbec není po… poslední
L-Core 16.10.2022 10:28
L-Core

Podle mého názoru dali chat do samostatné aplikace z bezpečnostních důvodů a také proto, že Steam chatem mohou začít konkurovat jiným službám typu Fb Messenger. Nakonec Facebook se přes Oculus vrtá do byznysu Valve, proč to neudělat i obráceně. :-)

Co se týká Steam aplikace, nevim proč do mobilní nedali ty složky "přihrádky" té desktopové aplikace, ne že by to mělo být důležité, ale považoval bych to za takový skoro základ. Nevadí mi to, ale zaujalo mě to.

A co se týká desktop aplikace, přes kterou jsem zvyknutý, narozdíl od tebe, hry spouštět, tak tam mi dlouhodobě chybí vlastní řazení her. Také nechápu, proč to tam dávno není.

Steam klienta na spouštění her používám, podobně i Ubisoft a EA klienta. Klient akorát vůbec není potřeba u her od EPIC (většinou) a BigFishGames.

Vlastní řazení by bylo dobré, bohužel… Jediné řešení je vlastní menu se zástupci (klient ale i tak musí běžet na pozadí) nebo jakýsi ten super-klient, jehož název si nevybavuji.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru