Předmět Autor Datum
Na ten Just Cause jsem zvědav, prý to není nic moc, uvidíme.. Už několik roků mám i trojku, čekal js…
L-Core 17.04.2020 19:23
L-Core
Dvojku jsem dohrál a zkoušel i multiplayer, trojka už mě moc nebavila (možná mi nesedlo prostředí),…
stylar 18.04.2020 15:51
stylar
V 4 tam sú katastrofy počasie tornáda búrky atď
Sova123 18.04.2020 16:33
Sova123
Jsem na tom podobně. Asi nejvíce se mi líbila tropická jednička, tehdy to byla bomba, ohromný svět,… poslední
L-Core 18.04.2020 18:20
L-Core

Dvojku jsem dohrál a zkoušel i multiplayer, trojka už mě moc nebavila (možná mi nesedlo prostředí), ale nějak mi přijde že čtverka nepřináší nic moc nového a dokonce i grafika je celkem špatná vzhledem k tomu jak náročný to je, akorát ty tornáda vypadají zajímavě to bych chtěl ve hře potkat... jinak celé je to strašně konzoloidní a nejde mi tam ani nastavit sensitivita myši při mířeni zbraní, takže je docela vysoká a špatně se zaměřuje...

Jsem na tom podobně. Asi nejvíce se mi líbila tropická jednička, tehdy to byla bomba, ohromný svět, spousty možností. Nejdéle jsem se ale věnoval dvojce.

Odehrál jsem úvodní misi JC4, na maximální možné grafické nastavení, žádné wow se nekonalo. Celkem nuda. Pravda, hrál jsem to bez zvuku, spustil jsem to bezprostředně po skončení stahování. Nějak mě to nezaujalo, uvidím časem, kde to skončí (pokračování, smazání). Jinak, nekoupil bych to ani kdyby to stálo deset dolarů. Zadarmo je mi to jedno..

Far Cry 5 + New Dawn je IMHO mnohem lepší. Možná i kvůli češtině, nemám rád hry, kde se kecá (i když v JC to není nic světoborného) jen s anglickými titulky.

---edit---
Teď jsem zkusil změnit jazyk na ruštinu a hru restartovat, a save je fuč. No tak na to se vykváknu, půjde to z disku. Tu úvodní přiblblou misi hrát nebudu.

---edit2---
A je to smazáno.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru