Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Death Stranding s Denuvo

Existuje spousta her, ktere uz na Windows 10 nerozchodis bez cracku. Spousta her totiz mela ve sve dobe integrovanou ochranu Securom a zdaleka ne kazda byla pozdeji patchnuta na verzi bez ochrany. To same se tyka tebou zminovane ochrany StarForce, ale tahle ochrana byla hodne draha, tudiz ji melo podstatne mene her, byla ale mnohem hur prolomitelna a obvykle v systemu zustala, jen ji hra obchazela, tudiz u techto her to obvykle nerozchodis dnes ani s crackem.

Obe ty ochrany maji spolecne jedno, pracuji na principu softwaroveho ovladace, teda na nizke vrstve ve Windows a protoze ochrany maji sva slaba mista, Microsoft se zcela spravne rozhodl, ze instalaci podobnych zalezitosti zakaze kvuli bezpecnostnimu riziku, ktere to predstavuje.

Muj nazor je, ze s Denuvo to jednou dopadne podobne. Proto ochrany resim a hry kupuju pokud mozno bez teto ochrany nebo ve velke sleve, aby me jednou nebolelo, ze jsem si neco koupil a uz to nemuzu hrat treba podruhe.

---

Death Stranding je takovy simulator postaka, chodis a nosis zasilky, musis prekonavat prekazky a nepratele. Zaroven to ma pribeh a co jsem slysel, tak pry velmi dobry, proto jsem o pribehu radsi moc nezjistoval, abych si to pak vic uzil. Hra je ale online, neni to jako klasicky multiplayer, ve hre nikoho nepotkas, ale kdyz jeden hrac nekde treba prinese zebrik a nekam ho postavi, tak se zobrazi i ostanim hracum, kdyz na to misto prijdou. Pry je to docela dost zajimave a hru to dost ozivuje. Ovsem obavam se, ze to zaroven znamena, ze za 5 let za 5E uz ta hra mozna ani nebude fungovat. A Denuvo za plnou cenu vazne nepripada v uvahu.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality