Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kdepak, do toho nejdu ani zadarmo. To by prave Epic chtel, aby mu tam sli uzivatele, kdyz dava zadar…
RedMaX 15.12.2019 17:32
RedMaX
Nu, každého věc. Já si poctivě přidávám vše, i to co už mám jinde. Ničemu to přece nevadí :) Občas…
L-Core 15.12.2019 18:56
L-Core
Za me to poza neni ani v nejmensim. Epic vtrhul na trh agresivne a dost nechutne se vymezil vuci Ste…
RedMaX 15.12.2019 20:47
RedMaX
To je debata jak "Zlej Intel a hodný AMD", takže někteří z principu kupují jen AMD. Z tohoto konkure…
Prasak 15.12.2019 22:19
Prasak
Viz odpovedi nize. Myslim, ze ani zlej Intel ani hodny AMD nikdy nedelali tak hnusne agresivni mark…
RedMaX 16.12.2019 17:16
RedMaX
A jak se tedy vyrovnáváš s politikou MS? Nebo se ti nezdá z pohledu toho, co předvádějí s W10, dosta… nový
L-Core 16.12.2019 20:35
L-Core
Ani v jednom pripade nevim o cem mluvis. Pravdepodobne proto, ze dusledne blokuju reklamu a nesleduj… poslední
RedMaX 17.12.2019 20:18
RedMaX

Nu, každého věc.

Já si poctivě přidávám vše, i to co už mám jinde. Ničemu to přece nevadí :)

Občas mám dojem, že to s tím odmítáním Epicu je jen hloupá póza. Jeden někam napíše Epic fůůůj! a ostatní se toho stádovitě drží. Pokud ale pro někoho je základ hraní bžilión sociálních funkcí, kartičky, porovnávání vrabečků (achievementy a hejna přátel) a podobné (z mého pohledu) naprosté zbytečnosti, pak ano, Epic toho moc neumí. Mně to nevadí, jsem rád za dárky zdarma.

Steam z mého pohledu má jednu hlavní a opravdu velkou výhodu oproti ostatním ekosystémům, a tou jsou diskuze k jednotlivým hrám.

Za me to poza neni ani v nejmensim. Epic vtrhul na trh agresivne a dost nechutne se vymezil vuci Steamu, coz mi proste neprijde ani trochu sympaticky. Vis nakonec z mych komentu tady, ze zadnej oddanej fanousek Steamu nejsem, ale nesnasim agresivitu a tudiz nesnasim Epic, je to prosty.

Viz odpovedi nize.

Myslim, ze ani zlej Intel ani hodny AMD nikdy nedelali tak hnusne agresivni marketing jako to dela Epic. Ikdyz je pravda, ze zrovna asi tyden zpatky to Intel snad poprve zkusil, sice jen regionalne, ale dost si fandy PC hardwaru popudil. Marketing staveny na negativite a lzich se nikdy dlouhodobe nevyplati.
Epic ale uz svuj prichod na trh spojil s negativitou a falsi, moc dobre si vzpominam jak byl chvili po startu Sweeney usvedcen fanousky i ze lzi. Ja proste s necim takovym nemam zapotrebi se zaobirat a konkurence je tolik, ze ani nemusim.

A jak se tedy vyrovnáváš s politikou MS? Nebo se ti nezdá z pohledu toho, co předvádějí s W10, dostatečně agresivní? Nebo ten "don't be evil" s androidem a vyhledávačem?

Jestli někdo z nějaké firmy lže, je mi naprosto jedno (nesleduji to, nezajímá mě to), když ta firma rozdává hry zdarma. Nebo sis nikdy nekoupil delťácké rohlíky a salám z Kosteleckých uzenin? :-p

Ani v jednom pripade nevim o cem mluvis. Pravdepodobne proto, ze dusledne blokuju reklamu a nesleduju TV.

Nevim, proc se domnivas, ze je Microsoft s Windows 10 agresivni. To ze MS zacal vnucovat "rolling update" je sice dost blbe, ale popravde ani to nevymyslel. Rolling update poskytuji nektere linuxove distribuce uz davno.

Ani k Androidu uplne nevim na co narazis, ale Google jako firmu nesnasim, mrkni na me podpisy tady a na PC vetvi. Android pouzivam jen z donuceni, protoze bohuzel zcela chybi konkurence, nicmene alespon nepouzivam oficialni "googlovsky" Android ale nahrazku v podobe LineageOS.

---

Nejsem typ, ktery si vezme koblihu zdarma, kdyz mi ji nabidne nekdo, koho nemam rad.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru