Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Epic Games Store do konce roku rozdá 14 her

Nevidim duvod proc by mel moci pouze Epic byt schopen konkurovat Steamu. Myslim, ze zadny ani neexistuje.

Ja si naopak myslim, ze trh je naprosto v poradku, mame tu Steam, Origin, UPlay, GOG, Microsoft Store, Discord a ted i Epic. Konkurence je tedy spousta a ja nikde nerikam, ze Epic nema pravo byt soucasti trhu s hrama. Ja jen rikam, ze marketing Epicu je mi krajne nesympaticky a nejsem ochoten ho podporit zadnym zpusobem, ani nejsem ochoten si u nich udelat ucet a vzit ty nabizene hry zdarma, jak moc nesympaticti mi jsou.

Druha vec je ta, ze jednotlivec tezko bude sledovat vsechny platformy, na kterych hry vychazi, uz je jich docela dost. Tudiz pravdepodobne to bude mit hodne lidi obdobne jako to mam ja, ze si vybereme jen nejake platformy a hry budou lide sledovat tam, kde si to vyberou. Je problem tvurcu, aby hru dostali k zakaznikum, urcite nema zakaznik potrebu pri dnesni obrovske nabidce neco nekde shanet jen kvuli tomu, ze to jinde neni.

Ja osobne jsem si vybral Steam a GOG jako hlavni platformy, ktere sleduji a k tomu navic jeste vyjimecne nakouknu na UPlay a Origin. Vic toho urcite neni v mych silach, abych sledoval.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality