Předmět Autor Datum
Na tuto nabídku se vztahují omezení. (?) Četl jsem recenze a už asi vím, kde je ten háček. :-) So… nový
Zajdaz 16.11.2019 23:49
Zajdaz
Na Steamu v diskuzi pisou, ze tahle hra ti umozni maximalne tak vstup do menu a cokoli vic chteji st… nový
RedMaX 17.11.2019 09:58
RedMaX
Já to mám už přidané zdarma před nekolika lety, nikdy jsem to nehrál, tak nevím, co to vlastně zahrn… poslední
L-Core 20.11.2019 14:30
L-Core

Na tuto nabídku se vztahují omezení. (?)

Četl jsem recenze a už asi vím, kde je ten háček. :-)

So just what do you get with the free version of the game? You start clicking on everything, and there are a lot of little "lock" icons everywhere, that's for sure. But wait, there's a campaign that's not locked. So start it up. Go to save your progress - sorry, you can't save or load, those are locked. So if you want to play 5 minutes before paying $60.00, this is the game for you!

Na Steamu v diskuzi pisou, ze tahle hra ti umozni maximalne tak vstup do menu a cokoli vic chteji stejne "in-appem" zaplatit. Zkuste to teda nekdo stahnout, jestli je to pravda?

Mne se to totiz nechce do knihovny pridavat, kdyz RTS hry nehraju, ale teda prislo by mi to jako super sprostarna, pokud je to fakt pravda.

Já to mám už přidané zdarma před nekolika lety, nikdy jsem to nehrál, tak nevím, co to vlastně zahrnuje. Na stránce hry na Steamu píšou:

Základní hra Company of Heroes 2 vám dává přístup ke dvěma armádám pro více hráčů z východní fronty: k Rudé armádě (SOV) a k Wehrmacht Ostheer (GER). Také nabízí drsnou kampaň pro jednoho hráče, která vám poskytne možnost seznámit se se základními prvky série. Vžijte se do role sovětského velitele Rudé armády, která je lapena ve válce v brutální čelní linii za účelem osvobodit Matičku Rus od nepřátelských vetřelců! Upravte svou taktiku a přizpůsobte svou taktiku brutálnímu počasí. Chopte se moci sovětské říše a probijte si cestu do Berlína.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru