Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Prey za 6€

Já počítám s delším časem. Na nejvyšší obtížnost si ale (nikdy, nikde) netroufám, bohatě mi stačí normál. Jsem rád, když nějaká hra umožní obtížnost v průběhu hry měnit, občas se to hodí.

Tady u těchto cyber her je pro mě nejhorší výběr vylepšení postavy, hodně vždy přemýšlím, jak se k tomu postavit ]:). Na jedné stránce jsem rád, když mám vysoké zdraví a odolnost, na druhé straně rád prolezu všechny bedny, sklady a tak potřebuji hacking. No a vždy se hodí takové ty vymoženosti jako sken levelu (kde kdo/co je), vylepšení zbraní a nástrojů… prostě bohužel nejde ani komplexním postupem získat vše.

Tohle bylo dobré v DeusEx (ta první hra). Objevil jsem v jednom místě ke konci hry glitch; za zprovoznění nějakého zařízení bylo x "peněz" na nákup augmentací. No a když se to zařízení (nějaký rozvaděč?) zavřelo a zase otevřelo, zase se to dalo opravit, zase odměna, šlo to donekonečna. Tak jsem se vybavil na max :-)

Na začátku hry jsem se pořádně vylekal, když po úvodní "seznamovací" části vlastní hra začala naprosto stejně. Už jsem cítil nějaký zásadní bug ve hře. Něco podobného, jako ve FEZ po vstupu do 3D.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality

loading...