Předmět Autor Datum
Jinak, ta hra je hodně těžká, za ručičku hráče nikdo nevede. Spousta rébusů je notně vypečených a dv…
L-Core 31.05.2019 21:13
L-Core
Dik, ani me nenapadlo se po ni koukat. ;-) --- Jak pise Michal2, dejte info na zajimave hry, ktere… nový
RedMaX 01.06.2019 06:26
RedMaX
Na druhé straně, v Obduction tě nikdo nezastřelí, nikam nespadneš, z tohoto pohledu je to naprosto b… nový
L-Core 01.06.2019 16:04
L-Core
Kdysi jsem se pokousel o Broken Sword, ale nebavilo. Jedinna adventura, co me bavila byl Posel smrti… nový
RedMaX 01.06.2019 16:29
RedMaX
Broken Sword 1+2 a Syberia 1+2 jsou mé oblíbené :) nový
L-Core 01.06.2019 21:04
L-Core
Syberia 1 je úplná bomba, jedna z nejlepších adventur, co jsem kdy hrál. Dvojka byla trochu slabší,… nový
Holy99 01.06.2019 22:30
Holy99
Jestli jsi nehrál ty staré Broken Swordy, zkus (mám oba dva díly z Levelu, v CZ, už je to pěkně dlou… nový
L-Core 02.06.2019 07:56
L-Core
Ok, zkusím to :-). Hele, ta Syberia 3 nic moc. Vizual sice peknej, ale na úkor výkonu. I když snizi… poslední
Holy99 02.06.2019 14:19
Holy99
Len pridam - gog ma akciu snad na cely katalog, od 10% vyssie. nový
Michal2 01.06.2019 02:03
Michal2

Jinak, ta hra je hodně těžká, za ručičku hráče nikdo nevede. Spousta rébusů je notně vypečených a dva podivně propojené světy na jednoduchosti určitě nepřidají ;-)

Já moc daleko nejsem, zasekl jsem se při tvorbě češtiny. Asi začnu úplně znova, protože jak člověk zapomene co a jak, je stejně v háji. Tohle je hra, kterou je dobré hrát plynule - ne pár hodin a dva měsíce pauza.

A hrát to podle návodu, to je snad lepší podívat se na video na YT a neztrácet čas. Redmaxovi ji asi doporučit nemohu ]:)

Dik, ani me nenapadlo se po ni koukat. ;-)

---

Jak pise Michal2, dejte info na zajimave hry, ktere se vyplati koupit prave ted. Je toho v katalogu moc. Jsem zjistil, ze asi skoro vsechno tam mam uz na Steamu nebo i na GOGu koupeny, samo, ze z toho, co bych chtel hrat.

Sam dam tip:

Zaklinac 3

standard za 9E
GOTY za 15E

Ja mam GOTY, ale klidne bych koupil i standard, protoze ve vysledku jsou tam jen dve DLC navic a Zaklinac 3 je sam o sobe tak rozsahla hra, ze jsem jedno DLC vubec nehral. Jinak to DLC, ktere jsem hral bylo teda super, ale zase, ze by nejakej nefanousek Zaklinace, kterej by si to rad jen zkusil, musel nutne mit, to rozhodne ne. Takze pokud si myslite, ze Zaklinac 3 je nadcenovana hra o nicem, dejte tich par euro za Standard verzi, at se muzete sami presvedcit, jak je ta hra skvela.

Na druhé straně, v Obduction tě nikdo nezastřelí, nikam nespadneš, z tohoto pohledu je to naprosto bezpečná hra. Je jen potřeba pátrat, pořádně přemýšlet, pak to jde.. Není to jak v některých <píp> click&point adventurách, kdy musíš zkoušet naprosto nesmyslné kombinace (urvat nohu kocourovi, tou si přitáhnout z díry prstýnek, ten navléci na jeden konkrétní osten ježka, což ho rozčílí tak, ze vyzvrací tubu lepidla, kterou slepíš drát, pecku a žárovku.. atd...)

Kdysi jsem se pokousel o Broken Sword, ale nebavilo. Jedinna adventura, co me bavila byl Posel smrti, tam to bylo na premysleni tak akorat. Nektere veci ve dvojce nebo trojce byly narocne, hlavne takove ty, ktere clovek znat nemuze, jako treba jak vytvorit klasickou fotku, pro fotografa lehounky, pro me skoro nemozny, ale dal jsem to nakonec.

Jestli jsi nehrál ty staré Broken Swordy, zkus (mám oba dva díly z Levelu, v CZ, už je to pěkně dlouho, co to vyšlo). Ono to sice dnes nikoho neoslní grafikou, ale herně to strčí mnoho současných AAA titulu do kapsy.

Syberiu 3 neznám, nějak mě ani neláká. Vím, že cena byla po vydání hodně přestřelená, dále to už nesleduji.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru