Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Kapela Iron Maiden zažalovala tvůrce hry Ion Maiden

Ve hře jsou shody vytažené z nosu. Tady jde primárně pouze o velice podobný název(bez jednoho písmenka).

Hra je zatím v early acces a pochybuji, že si ji někdo koupil kvůli podobnému názvu. Většina lidí si to koupila kvůli tomu, že se jedná o jakýsi lepší comeback 3D Realms. Ve hře není žádná písnička od dané kapely.

U toho Chuchela bych neřekl, že to nemá VŮBEC nic společného, jelikož se jedná o podobný myšlenkový postup akorát s jiným zájmem. Tenkrát to bylo v rámci politické korektnosti, teď je to ve jménu ochrany kapely a jejich licencí.

Ano, jsou svéprávní, podepsali s právníky smlouvu, ve které si ujasnili, že mají na starosti veškeré nelegální použití jejich značky. Holt se dlouhou dobu nic nedělo, a tak se chytli hry Ion Maiden, protože se skoro stejně vyslovuje, ale podobnost produktů je jako nebe a dudy, ale budiž.

--------------

Budu se opakovat, podle mě to skončí mimosoudní dohodou, protože jedinej ten název je jaksi ještě normálně odůvodnitelnej.

edit: Jinak hudba to je i pro širší publikum, jako jo metal, ale tenhle je zpívanej a Dickinson má fakt hodně dobrej hlas. Jestli jsi neposlouchal, tak ses o dost ochudil.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality