Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Kapela Iron Maiden zažalovala tvůrce hry Ion Maiden

Ion Maiden je nesmysl, to by u soudu prohrali. Pokud ale jsou ve hre nejake jasne viditelne dalsi shody, kapelu jsem neposlouchal a hru neznam, takze tezko posoudim, tak maji pravnici kapely pravdu a hra parazituje na jejich znacce, tudiz je pozadavek na odskodne v zasade spravny. Mel by byt ovsem vycislen jako realne vysoke procento z trzeb za hru a doprovodne prodeje, takze by urcite nemel byt pro herni studio likvidacni.

Radsi to zopaknu, aby to nekdo nevycitil jinak, pokud je to jen nahoda, tak tech shod bude malo, pokud umyslne vytvorili hru podle te hudebni skupiny, tak at platej, na tom nevidim vubec nic spatneho.

---

S Chuchelem ten pripad nic spolecneho nema, protoze Chuchel prokazatelne nevznikl podle podobizny ponizujici americke cernochy, autor vubec netusil, ze neco takoveho existuje, stejne jako to netusil nikdo dalsi z Evropanu. Nejakej curak v Americe si vsiml nahodne podoby a napadlo ho, ze by si na tom mohl udelat jmeno. Nic vic.

---

To ze ve prospech kapely jednaji nejaci pravnici zase nemuze vyvinit samotnou kapelu, snad jsou clenove kapely svepravni a vedi, jake pravniky si najali nebo jake vydavatelske spolecnosti, jejiz pravnici to resi, se upsali.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality