Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Vyzvedněte si zdarma rozšířenou edici prvního Zaklínače na GOGu

Kdo ještě nemá.(hřích jak blázen)

"CD Projekt RED ve svém obchodě GOG.com rozdává zdarma The Witcher: Enhanced Edition, tedy rozšířenou edici prvního Zaklínače. Není to ale jen tak, rozdávání je cíleno na podporu hry Gwent. Abyste Zaklínače získali, musíte se přihlásit k odběru newsletteru GOG.com a přidat si do knihovny hru GWENT: The Witcher Card Game – ta je free-to-play. Až poté máte nárok na Zaklínače 1 a zároveň s ním obdržíte ještě balíček kartiček do Gwentu."

Předmět Autor Datum
Urcite dik za info. Jinak teda neni to poprve, co tahle akce je. Otazka je, jak tahne Gwent, asi t… nový
RedMaX 15.05.2019 19:09
RedMaX
Hrál jsem hodně dlouhou dobu betu Gwentu... pak se rozhodli nějak před vydáním nebo po vydání celý s… nový
Zajdaz 15.05.2019 20:22
Zajdaz
Když jsem hrál zaklínače 3, tak jsem si nejdříve sehnal co nejvíc karet, co to šlo, a pak si našel n… poslední
Holy99 15.05.2019 20:24
Holy99

Urcite dik za info.

Jinak teda neni to poprve, co tahle akce je.

Otazka je, jak tahne Gwent, asi to bude lepsi nez ten karetni propadak od Valve, ale co jsem cetl prognozy CD Projektu pred vydanim, tak se mi to zdalo znacne ulitle. Preci jenom karetni hry to je uzkoprofilova skupina hracu a maji dneska z ceho vybirat. Gwent pocitam, ze ma vyhodu seznameni se s tou hrou v Zaklinacovi 3, ale osobne jsem dal snad 3 partie za celou hru, uz si nevzpomenu, jestli byly povinne nebo jsem to chtel zkusit, ale proste tohle nemusim. Sice lepsi nez hrani na fletnu v Two Worlds 2, ale nemusim to proste.

Hrál jsem hodně dlouhou dobu betu Gwentu... pak se rozhodli nějak před vydáním nebo po vydání celý systém hry překopat, tak jsem se na to vykváknul, zase se se vším od znova seznamovat. Předtím mě hra bavila, věřím že i teď není špatná, ale nechci se zase učit hrát nějakou strategii aby mi jí pak zase předělali a mohl jsem začínat od nuly.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru