Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Českou hrou roku není Kingdom Come: Deliverance, ale Beat Saber

Osobne si myslim, ze Far Cry 5 neni dobra hra. Zafabulujme si ted a mysleme si, ze je to ceska hra a ze ziskala titul Ceska hra roku. No tak bych rekl, sice se mi nelibi, ale holt jsem v mensine, je to proste velka hra a holt se mnohem vetsimu poctu lidi libi. Takze se mylis, neni to o tom, ze se mi nelibi vysledek. Vysledek je proste nesmyslny, jak se vubec muze VR hricka stavet vedle tak velke hry jako je Kingdom Come Deliverance, nesmysl.
A jak rikam, palec nahoru pro vyvojare Beat Saber, vytvorili skvelou VR hru, ale srovnani s KCD je proste uplne mimo, jedna se uplne jinou ligu.

Jeste me v prubehu psani komentare napadlo lepsi prirovnani. Kremilek a Vochomurka je naprosto fantasticky vecernicek, muzes se to tu snazit zpochybnit, ale rovnou predem rikam, ze nemas pravdu, protoze proste je to skvely vecernicek. Presto by me nenapadlo ocekavat, ze by mohl vyhrat Oscara pro nejlepsi film roku. Musim se sam pochvalit, jak se mi povedlo super prirovnani, protoze to sedi uplne presne. :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality