loading...
Předmět Autor Datum
"Warhorse Studios je jedním z předních nezávislých studií v Evropě a jsem hrdý na to, že ho mohu uví…
Holy99 13.02.2019 12:06
Holy99
Boli me zub a jeste to zabalili Warhorse, horsi uz dnesni den byt snad nemohl. :-/ nový
RedMaX 13.02.2019 13:26
RedMaX
Proč to hned odsuzovat? nový
snco1301 13.02.2019 16:48
snco1301
THQ Nordic neni kvalitni firma, takze nelze verit tomu, ze by najednou zacali prosazovat kvalitu a d… nový
RedMaX 13.02.2019 17:34
RedMaX
Uvidíme co bude. To ukáže jen čas. Třeba budou mít více financí což taky není ja škodu. nový
snco1301 13.02.2019 19:23
snco1301
První díl Kingdom come byl unikátní právě díky tomu, že Bakala dal panu Vávrovi s vývojem hry volnou… nový
Holy99 13.02.2019 17:48
Holy99
No tak koupili nějakou firmu, která udělala jednu hru. Češtinu (dabing) ta hra neměla, stejně by do… nový
L-Core 14.02.2019 06:37
L-Core
Taky bych prodal a šel se válet. Až bych se začal nudit, tak bych přemýšlel nad další hrou. nový
Prasak 14.02.2019 07:25
Prasak
Ty bys za 170mio neprodal? Prodal. Akorat neni jiste, ze Vavra a Klima chteli prodavat, protoze vet… nový
RedMaX 14.02.2019 19:11
RedMaX
Celý prodej probíhal přes samotné studio, kdyby nechtěli nemusel to Bakala ani vědět, stejně jako o… poslední
001 21.02.2019 21:51
001

"Warhorse Studios je jedním z předních nezávislých studií v Evropě a jsem hrdý na to, že ho mohu uvítat ve skupině THQ Nordic."

Je hrdej na to, že se to pojebalo...

Tak to mě pěkně nasralo, jako díky za info, ale neudělal jsi mi tím radost. :-D

THQ Nordic neni kvalitni firma, takze nelze verit tomu, ze by najednou zacali prosazovat kvalitu a dali Warhorse potrebny cas na dokonceni dalsi hry. A vem si jak dlouho KCD trvalo a kolikrat uz se rikalo ze to nedodelaji. S THQ neverim, ze je neco takoveho mozne a proste jim daji treba dva roky a pak to pujde ven, at uz to bude v jakemkoli stavu, takze odpad. To je snad na stejne urovni jako kdyby je koupilo EA, osud Bioware ma podle me Warhorse jisty.

První díl Kingdom come byl unikátní právě díky tomu, že Bakala dal panu Vávrovi s vývojem hry volnou ruku, tudíž se hra mohla udělat co nejvíc identická bez politicky korektních sraček. Taky za to Vávra od médií v zahraničí dostal pěkně "na hubu".

Teď už mu "tvrdohlavé" prosazování nápadů jentak neprojde; není spolumajitel a slibovaná volnost od THQ Nordic je tak fragilní jako led na zamrzlém rybníku chvilku před jarem.

No tak koupili nějakou firmu, která udělala jednu hru. Češtinu (dabing) ta hra neměla, stejně by do hry přidána nebyla, z tohoto pohledu je to jedno. A případné patche či DLC také asi vycházet budou.

Ty bys (na místě Vávry) za 170mio neprodal? Vycházím z informací, že cena byla miliarda, 70% Bakala, 17% Vávra + ještě někdo.

Nikdo nezabrání tomu, aby Vávra nezaložil další studio a nezačal dělat na další hře - pokud by chtěl. Akorát se nebude moci jmenovat KC. Druhý hypotetický díl, tentokráte už i s černochy, transsexuály a imigranty, vyjde jen pod křídly kupujícího. S Vávrou nebo bez Vávry; Vávru nikdo odnikud nevyhazuje a třeba je rád, že se bude moci na dalších projektech starat jen o vývoj a ne o (obchodní) věci kolem.

Ty bys za 170mio neprodal?

Prodal. Akorat neni jiste, ze Vavra a Klima chteli prodavat, protoze vetsinu mel Bakala a ten proste jenom zhodnotil svou investici. Vavrovi nic nevycitam, nakonec ikdyz je Bakala gauner, tak v tomhle pripade asi nejde ekonomicke jednani vycitat ani Bakalovi, pokud jim (Vavrovi+Klimovi) neslibil neco jineho, ale to nevime.

Mne to stve z druhe strany, ze tady je nekolik velkych korporaci (THQ Nordic, Microsoft Studios, Electronic Arts, Activision, ...), ktere zkupuji mensi studia, vykosti je a odepisi. Mohla vzniknout spousta skvelych her a misto toho tu mame generickou serii FIFA, priblbly Battlefield 5 a podobne joudoviny. Nebo si vem, jak EA pohrbila Bioware, ten Anthem zatim vypada, ze to bude mozna jeste horsi nez Andromeda.

Loni nebejt AC Oddyssey, tak nevysla jedina slusna velka hra na PC. Misto toho jedou jen battleroyale hry maximalne pro nactilete. Nic proti detem, ale opravdu se ma herni scena zuzit na jednoduche strilecky zpichnute za 10 minut aka Fortnite?

Celý prodej probíhal přes samotné studio, kdyby nechtěli nemusel to Bakala ani vědět, stejně jako o mnoho dalších nabídkách, které této předcházely. Navíc, Bakala se kluků ptal, jestli chtějí být odkoupení THQ, kdyby nechtěli, neprodal by je. Alespoň chvíli ještě ne. :beer:

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru

loading...