Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Pořiďte si launcher launcherů her

Narazil jsem na jedne diskuzi na informaci o launcheru, ktery integruje hry z ostatnich launcheru her a vytvori tak ucelenou jedinou knihovnu vasich her.

Nezkousel jsem to, ale v souvislosti s momentalni hodne propiranou diskuzi, ze si kazde studio zacina delat svuj launcher na spousteni her, mi to prijde mimoradne vtipne, nicmene vzhledem k situaci se klidne muze stat, ze to jednou budeme pouzivat vsichni uplne normalne.

Tady to treba nekdo hodnoti jako uzasnou aplikaci, ktera je navic open-source a vyviji ji Cech.

Playnite is open source video game library manager with one simple goal: To provide a unified interface for all of your games.

https://playnite.link

---

Co na to rikate?

Zdroj: diskuze na webu
Předmět Autor Datum
Takže místo jednoho či dvou klientů (typicky Steam+Uplay) budou spuštěny tři? ;-) Nemám takovou pot…
L-Core 17.12.2018 16:48
L-Core
Jasny, ja to taky ted zkouset nebudu, jen mi to prislo srandovni, ze situace s launcherama her dospi…
RedMaX 17.12.2018 17:45
RedMaX
Ano, stačí si udělat na jejich stránkách (Epic) registraci. Pak můžeš ke svému účtu přidávat hry (ja…
L-Core 18.12.2018 06:10
L-Core
Takovej launcher pro hry s různými klienty je i Geforce Experience, ale zase musí být podporovaná hr…
stylar 17.12.2018 17:29
stylar
Já jsem to zkusil a není to špatné. Není to dokonalý, na to by bylo potřreba oprabdu jen jeden klint…
snco1301 18.12.2018 04:44
snco1301
Aby to nebyla past na hesla.
Prasak 18.12.2018 07:22
Prasak
Tak jsem se doslechl, ze svine z Epicu se snazi ziskavat body z exkluzivit a chteji zasadne zmenit t… poslední
RedMaX 23.12.2018 07:26
RedMaX

Takže místo jednoho či dvou klientů (typicky Steam+Uplay) budou spuštěny tři? ;-)

Nemám takovou potřebu. Navíc se mi nechce někam sdělovat své přístupové údaje (na tu apku jsem se ale nedíval, třeba je to jinak). Nemám problém s tím, že bych něco hledal, vím, kde co mám nainstalované. A pokud bych mermomocí chtěl nějaký kompletní spouštěcí seznam, prostě si jej udělám sám. Nebo bych si všechny jiné hry přidal do Steamu, kde toho mám nejvíce.

Jasny, ja to taky ted zkouset nebudu, jen mi to prislo srandovni, ze situace s launcherama her dospiva do bodu, kdy nekoho napadne delat launcher pro launchery a dokonce s tim ma podle ohlasu uspech. Predpokladam, ze jako open-source se to da prohlednout a samotna aplikace ani nema duvod neco nekam posilat, takze pokud si nekde z webu nenacita nejake ikony her apod., tak by mohla byt i zablokovana firewallem.

Taky proto jak jsem psal jinam, zatim odmitam pouzivat cokoli jineho nez Steam, GOG a UPlay. Tri herni klienty beru jako maximum snesitelneho. Ten Epic muze oslovit, jestli budou zajimave ty nabidky na hry zdarma. Subnauticu ve wishlistu nemam, tak jsem tam zatim ani registraci nedelal, nejspis vubec neni hra pro me. Ale cetl jsem, jestli myslim, zes to tu psal ty, ze registrace jo, ale klient do PC az podle toho, jak se to vyvine dal. To mi prijde rozumne.

stylar: No ja hraju skoro vsechno na Win7 a z MS Store ani zadnou hru nemam.

Takovej launcher pro hry s různými klienty je i Geforce Experience, ale zase musí být podporovaná hra (ale tam jde pak s ní dělat víc věcí), ostatně i do Steamu se dá jako non-steam hra přidat taky skoro všechno a je to propojené celkem dobře, třeba screenshoty atd. myslím u her z MS Storu to nešlo, že měli nějak specifický exe soubor co Steam nedetekuje. Já zase takovej launcher přesně nepotřebuju spouštím přes ikony na ploše, kde to mám uspořádané a při rozlišení 1440p se tam toho vejde docela dost.

A všimnul jsem si, že snad všechny hry co jsem hrál a jak dlouho dokáže detekovat ve Win 10 ta Xbox aplikace (vlastně místo GfWL ze kterého se mi přenesly úspěchy a friends...) ale jako launcher to nefunguje... škoda

Tak jsem se doslechl, ze svine z Epicu se snazi ziskavat body z exkluzivit a chteji zasadne zmenit trh pocitacovych her tak, aby byl jako na konzolich Playstation a Xbox, kde predevsim Playstation se snazi zlepsovat svou pozici na zaklade exkluzivit. Ja tomu rikam jasne ne a na Epic launcher nikdy neprejdu, to se radsi vratim k pirateni her nez bych mel podporovat tyhle svine!

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru