Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem E3 2018

Za kazdou cenu trvas na svem a odmitas videt to, ze v CD Projekt Red jsou stale titiz lide a teda proc by nedokazali udelat dalsi skvelou hru, kdyz uz jim to vyslo i predtim. Bioware je ale jen znacka a studio koupila EA a premistila vyvojare do jineho tymu, takze posledni debilni hra od Bioware uz byla vyvijena z velke casti jinyma lidma.
Myslim, ze vyjma tebe kazdemu musi byt jasne, ze porovnani CD Projekt Red a Bioware nesedi ani zbla. Nejsem si zrovna jist, ze i tvuj druhy priklad studia Blizzard, ktere se zameruje na jiny typ her je relevantni.

Proste jsi v tomhle tematu dost prestrelil, kdyz prirovnavas bezne herni studio k povedene dvojce vydavatelskych domu, o kterych se vedou na netu sahodlouhe diskuze, ktery z nich je horsi: Electronics Arts a Activision/Blizzard.

Takze znovu: Mas na sklade jeste nejaky dalsi priklad mimo dve nejhorsi studia vsech dob nebo se me budes snazit stirat, ze mi nestaci ani jeden ze dvou nepovedenych prikladu, ktere jsi dal, cimz se jeste vic ztrapnis?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality