Předmět Autor Datum
Skoda ze je to exlusivne jen PS4 :-)
XoXoChanel 12.06.2018 16:55
XoXoChanel
a o tom jsme se bavili :-D
Bobo .n 12.06.2018 20:12
Bobo .n
Ach jo, na XBOX zase bude" ARMA" nebo "Halo Infinity", "Sea of Thieves" nebo Recore, Forza horizont… poslední
mXoXoChanel 12.06.2018 22:40
mXoXoChanel

Ach jo, na XBOX zase bude" ARMA" nebo "Halo Infinity", "Sea of Thieves" nebo Recore, Forza horizont 4, State Of Decay 2, Quantum Break, Phantom Dusk a nebo Gears Of War. Ostatni hry jako Witcher 3 , Falout 4, GTA, Battlefield jsou na obe konsole, treba u zavodnich her si trofnu rict, ze ma XBOX prece jen trochu nahoru, pak uz je to jen o preferencich.. (hodne hraju zavodni hry, kde na XBOXU mam docela slusny vyber zavodnich her, kde "Forza 8", nebo "Horizon 4" v (opravdovém) 4K HDR vypada ze bude slusna podivana)
* Super hra to IMHO bude, ale kvuli jedné hre urcite nebudu prechazet na jinou platformu, nic jinyho, jiny titul az na mozna na Kill Zone bych stejne nehral a zbytek her je na obe konsole, navíc preferuji hrat (kompatibilni) hry na 4K TV, kde PS nemusi podat az takové vysoké rozliseni jako XBOX X..

PS : Nevim no, ty mi pises jen proto ze sem uvedl ze PS4 nepodporuje 1440p za jakéhosi fanatika do XBOX ale vypada to spis naopak. At si kazdy ksakru pouziva co chce a co mu vyhovuje a je to ne ?! ;-)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru