Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nikdy jsem podobný typ her nehrál. Nainstaloval jsem to, spustil, chvíli se zorientovával... a vidí…
L-Core 06.04.2018 19:08
L-Core
Vim, ze nejsem zrovna meritko narocnosti her, ale jako to ze podobny typ her jsi nehral to jako ze n…
RedMaX 06.04.2018 23:03
RedMaX
to muze dat nejakej skolak, ale ne clovek zapojenej do pracovniho procesu To asi platí u všech her,… nový
Depaje 07.04.2018 08:47
Depaje
No, jenze rikas to sam v dalsim komentari, hry jako CK2 musis nastudovat manual a ucit se hrat a cas… nový
RedMaX 07.04.2018 09:22
RedMaX
Hraju "stavěcí" strategie. Simcity, Cities Ckylines, Kingdoms and Castles, Banished atd. Z civilizac… poslední
L-Core 07.04.2018 23:36
L-Core

Nikdy jsem podobný typ her nehrál.

Nainstaloval jsem to, spustil, chvíli se zorientovával... a vidím, že je to neuvěřitelně složitá hra. Odhadem tak na dva semestry na VŠ, aby člověk věděl co a jak.

Je to jen můj laický pohled? Nebo je tohle (i Paradoxu) standard? ;-)

Vim, ze nejsem zrovna meritko narocnosti her, ale jako to ze podobny typ her jsi nehral to jako ze nehrajes strategie? Ja taky ne, protoze jestli si u jinejch her stezuju, ze je to slozity, tak strategie jsou uplne mimo moje moznosti to jakymkoli alespon trochu uspesnym zpusobem hrat, takze jsem je uz kdysi zcela opustil.
Ono nejaky ty Setlery nebo starou Civilizaci, vlastne jeste treba SimCity nebo z novejsich Blitzkrieg, to nejak slo uhrat, ale treba uz serie Total War Rome, jsem to zkousel, protoze tema by me bavilo, ale zcela bez sance. To je myslim pro zacinajiciho hrace na stovky a stovky hodin uceni, to muze dat nejakej skolak, ale ne clovek zapojenej do pracovniho procesu.

to muze dat nejakej skolak, ale ne clovek zapojenej do pracovniho procesu

To asi platí u všech her, které mají šílenou replayabilitu - já mám na EU3, EU4 a CK2 odehráno minimálně 500 hodin, na CK2 267...ale poprvé jsem to pustil už v době vydání (2012). Takže ano - v rámci pracovního nasazení už hraju spíš na odreagování (BF1, TW3). Ale docela mě to zase láká. Sakra...musim toho zaklínače co nejdřív dohrát :puff:.

No, jenze rikas to sam v dalsim komentari, hry jako CK2 musis nastudovat manual a ucit se hrat a casem do toho proniknes a pak muzes hrat a hrat .... Zaklinace sice taky muzes hrat vickrat, ale ten pribeh o kterej jde, zustane stejnej a uz ho znas. Navic k Zaklinacovi muzes sednout a hrat, nic se ucit nemusis. Ja teda zatim mam za sebou jen jednicku, ale vidim realne, ze to jednou dohraju az do konce.
Takze jak rikam, kdyz musim nejak pracovat s casem, tak radeji hraju hry, ktere proste plynou a ta doba hrani je treba do 50-100 hodin, protoze tam je to dokonceni realny.

---

Podobne to treba vidim i s knihama, moc nectu, protoze na to neni cas, ale kdyz je kniha do 200 stran, tak se to da vzit nekde na cestu a precist, ale knihy nad 500 stran, ikdyz vim, ze by se mi to libilo, tak proste ne, protoze to pak nedoctu.

Hraju "stavěcí" strategie.
Simcity, Cities Ckylines, Kingdoms and Castles, Banished atd.
Z civilizací mám nejraději ten úplně první díl - dalších mám plný Steam, ale nezaujalo mě to.

O Crusader Kings se asi ani nebudu pokoušet, je spousta jiných her, které mám rozehrané.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru