Předmět Autor Datum
Hrál jsem jedničku, skončil (respektive přerušil a zatím se k tomu nevrátil) jsem to někde v polovin… nový
L-Core 05.12.2017 09:11
L-Core
Prey ten starej jsem hral jeste piratskou verzi a zanechal toho asi po dvou hodinach hrani a uz se k… poslední
RedMaX 05.12.2017 10:53
RedMaX

Hrál jsem jedničku, skončil (respektive přerušil a zatím se k tomu nevrátil) jsem to někde v polovině.
Tam se mi velmi líbily ty "gravitační chodníčky", které levely "obracely" různými směry, třeba i vzhůru nohama. Nic pro epileptiky.

Tohle jsem nehrál, zatím to nemám ani ve wishlistu. Až to bude za 5€, třeba si to pořídím.

-------
OT: jak si občas stěžuješ na obtížnost her, pak bych ti (bohužel) nemohl doporučit ELEX. Podle mě je to ale výjimečně dobrá hra, ovšem zkraje nesmírně těžká i na nejnižší obtížnost. Než se trochu "vylepšíš", bude to trvat spoustu hodin. Já se někdy po 15 hodinách opatrného hraní (čistý herní čas) dostal na level 8 a konečně začínám v boji na blízko (jakousi sekyrkou, na nic lepšího zatím nemám "body") pravidelně zabíjet přerostlé potkany a žáby. Větším skřetům se snažím vyhýbat. Prohrát v boji naštěstí není nic fatálního, hra má automatický autosave (nastavitelný od 3 minut), během hraní se to ukládá bez přerušení samo. Pak si můžeš vybrat z pěti posledních autouložených pozic (nebo z vlastních savů, samozřejmě).

Prey ten starej jsem hral jeste piratskou verzi a zanechal toho asi po dvou hodinach hrani a uz se k tomu nevratil, nebavilo me to, tudiz uz jsem to nezvazoval ani ke koupi. Nove Prey jsem cetl, ze je uplne jine, proto dotaz.

Nad ELEX nepremyslim vubec. Mozna treba za 5 let az to bude po 3E. :-) Duvod je ten, ze mam spoustu podobnych neodehranych her, ktere me teprve cekaji, takze na ELEX se urcite driv nedostane a az jednou ano, tak uz budu pres hry desnej machr a pujde to jak po masle. ;-)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru