Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailemAnketa Raft - nová survival hra na štýl módu skyblock pre MC s dobrou grafikou a zcela zdarma

Raft je nový projekt, jedná sa o zábavnú hru, kde bojujete na Raftu o prežitie, Vaša loď havarovala a ste opustený uprostred oceánu, na kusu dreva, nemáte vôbec nič,.. avšak z havarovanej lode po oceáne plávajú úlomky kovu, drevené dosky, niekedy aj sudy. Už je len na Vás ako prežijete, a aký Raft si vybudujete k prežitiu.
Jedná sa o celkom zaujímavú a zábavnú hru s dobrou grafikou, avšak len na krátky čas, v budúcnosti sa možno dočkáme nových vylepšení ktoré hru spestria a prinesú viac možností, aby hra bola zábavná aj na dlhšiu dobu.
Po asi hodine hrania totiž už máte všetko, a následne už nové hra nič neprinesie, no za vyskúšanie to stojí, uvidíme čo vývojári hry vymyslia pre spestrenie hry,...
Jednalo sa o rýchly projekt, a prvá verzia hry bola zverejnená iba chvíľu po tom čo vývojári začali vytvárať túto hru. Momentálne je dostupná verzia 1.04.

Kto by si chcel hru vyskúšať, je dostupná na stiahnutie tu: raft

Môj osobný názor je že v budúcnosti by sa mohla hra stať plnohodnotnou zábavnou hrou. Avšak vývojári majú ešte veľa práce aby sa tak stalo. Osobne vidím v tejto hre budúcnosť, preto som sa rozhodol mu prideliť ★★★★ dúfam že vývojári nesklamú.

Ako hodnotíte túto hru?

0%
9%
45%
27%
9%
9%

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zní to sice zajímavě, ale vůbec mě to neláká. Skyblock režim mě nikdy netáhnul. Je to sice výzva, al… poslední
L-Core 08.01.2017 19:43
L-Core

Zní to sice zajímavě, ale vůbec mě to neláká. Skyblock režim mě nikdy netáhnul. Je to sice výzva, ale já jsem spíše hračička než nějaký survivalník :)

Možnosti na moři (stejně jako u skyblocku v MC) mi připadají velmi omezené. Zlomek toho, co umožňuje vanilla MC a zlomek zlomku toho, co dokáže zmodovaný MC. Obdivuji lidi, kteří tohle dokážou hrát; vybudovat království z ničeho.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru