Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem HW upgrade Xbox-One - Tvrdá rána proti argumentům některých konzolistů

MS se svým Xbox ONE zamýšlí možnosti upgradu hardwaru na jejich konzoli, po vzoru PC tak, aby bylo možné rozchodit plynule nejnovější hry, mít dostačující hardware po dobu živostnosti konzole a zároveň prodloužit její celkovou životnost.

http://www.eurogamer.net/articles/2016-03-01-it-so unds-like-xbox-one-will-get-hardware-upgrades

Zdroj: eurogamer.net
Předmět Autor Datum
Já myslel že konzolistům 30 FPS strop a ořezaná, pardon, optimalizovaná grafika na jejich konzolové…
Zajdaz 01.03.2016 19:08
Zajdaz
No jestli to tak skutečně bude, pak argument "nemusím řešit, jestli mi hru konzole rozjede" už nebud… nový
icepower32 01.03.2016 19:12
icepower32
MS prostě válí. Tu zařízne hlavní výhodu konzolí, jindy zase potěší "W10_sluníčkáře" :-D nový
L-Core 01.03.2016 19:20
L-Core
Opravdu strasne tvrda rana :-DD Samozrejme konzole by zustaly v tomto ohledu porad ve velke vyhode.… nový
Al Capone 02.03.2016 06:56
Al Capone
zatial sa o tom len uvažuje,zatial neexistujú žiadne reálne a stanovené plány výroby,takže tá poives… nový
audax 02.03.2016 15:07
audax
A dopadne to tak, že si ten upgrade bude muset koupit každej majitel té konzole, jinak si ani neškrt… nový
Prasak 02.03.2016 20:24
Prasak
Stejně si do těch svých konzolistických krabiček nic moc výkonného nenarvou. poslední
chaoss 05.03.2016 09:37
chaoss

Opravdu strasne tvrda rana :-DD

Samozrejme konzole by zustaly v tomto ohledu porad ve velke vyhode. U pc je tolik ruznych komponentu od spousty vyrobcu, ze je problem se vyznat co bude s cim kompatibilni a co ne. Predpokladam, ze kdyby opravdu k tomuhle skutecne doslo tak by stacilo koupit nejaky kus hardwaru a ten zapojit ke konzoli ci nejak podobne, ze by to zvladl i naprosty laik coz u pc nikdy nebude mozne.

A samozrejme tohle vsechno plyne z toho, ze Microsoft hodne ztraci na Sony. Dukazem je i to, ze se vice zameruje na Win10 kde nektere sve exkluzivni hry na Xbox prevadi prave na pc a novy Windows.

zatial sa o tom len uvažuje,zatial neexistujú žiadne reálne a stanovené plány výroby,takže tá poivestná tvrdá rana príde až vtedy,keď sa o tom seriozne rozhodne,bude existovať nejaký reálny výrobca etc...interne je to skladačka z niekolkých dosiek,procesor a grafika je na spoločnej hlavnej doske,možno pribudne prídavná grafika na prídavnej doske s čipom-mikrokontrolérom periférií,ktorý je teraz samostatne na prídavnej doske,pokial zvolia variantu výmeny hlavnej dosky s procesorom a terajšou grafikou/obidve záležitosti sú napájkované priamo na doske a nedajú sa vymieňať bez odpájkovania/,už to nebude v podstate upgrade,ale kompletne nové silnejšie vnútornosti,čiže v podstate nová konzola v starom obale........

A dopadne to tak, že si ten upgrade bude muset koupit každej majitel té konzole, jinak si ani neškrtne. Prostě se prodá základní ořezanej model za stejný prachy, jako předchozí generace a kdo bude chtít hrát něco zajímavýho, bez upgradu za další šílený prachy může akorát pískat kudlu.
Takže jen způsob, jak prodat konzoli o polovičku dráž a ještě si za to nechá zatleskat.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru