Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Vyšlo "pokračování" Portal 2. Zdarma, čeština hotova.

Na Steamu se objevila hra Portal Stories: Mel. Jedná se komunitní modifikaci pro Portal 2, která nyní vychází jako samostatná hra. Je vyžadováno vlastnictví Portal 2, vlastní hra je zadarmo.
link: 317400

Hned na začátku mě zarazila velikost instalované hry, 8GB. Po spuštění ale je jasné, proč. Hra je mimořádně rozsáhlá (prostory, detaily), výrazně přesahuje herní "rozměry" původního Portal 2. Už jen vlakový začátek hry, známý z Half-Life, představuje ohromné množství práce.

Samotné rébusy začínají docela zostra, úrovně jsou rozlehlé, někdy není jednoduché najít plochu, kam se dá střelit teleport. Žádné sterilní mapy, jaké se dají vytvořit v Portal 2 editoru. Vlastně jsem se zaškobrtnul už u úplně prvního průchodu teleportem, ještě (malinký spoiler) v kancelářích Aperture.

Úrovní je (podle moddb) 22. Prošel jsem 4 mapy, zabralo mi to 3 hodiny. Portal jsem nehrál odhadem dva roky, tak mi trochu trvalo se rozkoukat.

Určitě vyzkoušejte!

Zdroj: Steam
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zavádějící nadpis.
Ads 05.07.2015 17:18
Ads
A v čempak je to tak hrozné?
L-Core 05.07.2015 19:36
L-Core
Jako zpráva dobrá, akorát to zdarma mělo být v uvozovkách :D
ads 06.07.2015 18:29
ads
A proč? Copak není zdarma? Za Mel opravdu nic neplatíš. Narážíš-li na to, že je potřeba vlastnit Po… poslední
L-Core 06.07.2015 18:58
L-Core

A proč? Copak není zdarma? Za Mel opravdu nic neplatíš.

Narážíš-li na to, že je potřeba vlastnit Portal 2, to snad problém není. Několikrát do roka je za dvě eura (=dvě piva), možná v nějakém bundlu i levněji.

Když ti daruji iPhone (tedy budeš ho mít zdarma), také se budeš šklebit, že musíš platit poplatky nějakému telekomu? Že o ZDARMA tedy nemůže být řeč? ;-)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru