Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Info pro ty, kdo kupují hry z pochybných zdrojů (doplnění)

Padla kosa na kámen, zaplakali ti, kteří si Far Cry 4 pořídili od překupníků. Hra jim byla z UPlay účtu odebrána. Se stížnostmi mohou tak na lampárnu.

Podrobnosti:

http://www.eurogamer.cz/articles/2015-01-26-ubisof t-smazal-vechny-kopie-far-cry-4-od-prekupnik

http://games.tiscali.cz/byznys/ubisoft-maze-z-upla y-kopie-far-cry-4-nakoupene-od-nelicencovanych-pre prodejcu-klicu-247235

Než budete kupovat nějaké hry od neautorizovaného prodejce, raději dvakrát zvažte, zda se opravdu vyplatí takový risk. Sebevědomá sdělení některých lidí, že se nic nestane, že oni tak kupují pořád, ztrácejí tak trochu půdu pod nohama. Rozhodnutí je ale na každém jednotlivci.

edit 29.1.2015:

http://games.tiscali.cz/byznys/zrusene-klice-far-c ry-4-pochazi-z-originu-a-byly-nakoupene-na-kradene -kreditni-karty-247303

Takže je to nakonec trochu jinak. Zrušeny byly s/n, které byly nakoupeny kradenými kreditkami na Originu. Zajímavé bude, jak se k tomu dostali ti známí překupníci her.

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Lol, zrovna v článku proklamovaný Far Cry 4 se prodává na různých fórech (spolu s Crew a AC:U) za hu… poslední
Bounty 27.01.2015 19:09
Bounty

Lol, zrovna v článku proklamovaný Far Cry 4 se prodává na různých fórech (spolu s Crew a AC:U) za hubičku, protože těmi bundle kupóny si lidi snižují výslednou cenu nových karet. Ale chápu, že pro někoho jiného je snazší si koupit brazilskou nebo indickou kopii, hyperbolicky.

Jinak Ubi boduje bod za bodem.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru