Předmět Autor Datum
a já přemýšlel že to sem dám:)) koukal jsem, ale skoro sedm set je i dost...Počkám až to odladí, pak…
Redsnake 16.12.2013 23:29
Redsnake
kurňa, mám na to docela nápinky...Jdu zkouknout nějaký videa a uvidím :D
Redsnake 17.12.2013 12:15
Redsnake
Zakoupeno, stahuju. Později napíšu nějaký report o tom jak se to "hraje". Stále si musím připomínat…
Redsnake 17.12.2013 13:15
Redsnake
Neboj, ono to bude alpha aj ked vyjde plna verzia "0
Michal2 17.12.2013 15:31
Michal2
Tak hodně lehký report ze včerejšího hraní. Hra je, jak jsem říkal v pre alpha verzi, takže je to sp… poslední
Redsnake 18.12.2013 17:51
Redsnake

Tak hodně lehký report ze včerejšího hraní.
Hra je, jak jsem říkal v pre alpha verzi, takže je to spíše takové tech demo. Co funguje jsou nějaké základní potraviny, pitiviny, kontaktní zbraně (víceméně, zásahy mi přijdou poměrně náhodné, ale to nedokážu objektivně posoudit, kontaktní boj je vždycky dost specifický). Střelných zbraní je zatím jen pár, mosin, ak 47 myslím, m4 a pistole FXN45. Mosina jsem našel a k němu i náboje, které byly v krabičce, asi hodinu jsem si lámal hlavu s tím, jak to naládovat, pořád mi to psalo, že náboje nepasují do zbraně. Pak jsem přišel na to, že je nejprve musím v inventáři vysypat z krabičky a pak nabít. Těžko říct, jestli se z toho stane obtěžující featura či si člověk takhle naplní pár zásobníků a pak je bude točit, každopádně realistické to je.
Dále jsem našel pistoli FXN45 a k tomu náboje. Oboje jsem našel zvlášť, takže pak byla dost radost. Nicméně opět jsem laboroval a stále laboruju jak pistoli nabít. Nakonec jsem se dočetl, že mi chybí ještě zásobník, do kterého bych ty náboje naládoval, což je sice poměrně logické, ale na hru relativně nevídané. Stejně tak koluje informace že by měla pistole bez zásobníku jít nabíjet po jednotlivých nábojích přímo do komory, což se mi ale prozatím nepovedlo ověřit.
Inventář je přehlednější, zdá se, že kraftící systém má poměrně silné možnosti, ale to se potvrdí či vyvrátí až s přidáváním obsahu.
Zbraně mají daleko lepší modely než v modu DayZ i obou armách, alespoň bych řekl.
Co se týká mapy je krásně propracovaná, uvěřitelnější, většina domů je lootovatelných, což je mazec.

Ohledně bugů, jednou jsem propadl stěnou, kdy mě kamarád omylem vystrčil z druhého patra hospody. Nutno podotknout, že to hra uznala a v rámci fair play jsem si ani nezlomil nohu, ani nic jiného, jak je v DayZ modu dobrým zvykem. Otázka je, jestli to není naprogramováno zatím či ne. Občas člověk vidí zeda, jak zapadne do textur, už se pro ně vžívá pojem zombie krtci. Mrtvoly surváků které se posunují chvílema kousek po kousku jsou taky poměrně legrační, dolezou někam, pak se to resetne a posunují se určitým směrem zase, ale prý je vypnutý ragdoll efekt či jak se tomu říká, takže to bude asi tím.

Jinak je hra hratelná a ovladatelnost je lepší než v modu. Má takový lepší FPS feeling, kdo hrál DayZ ví o čem mluvím, třeba jít po schodišti a krýt se puškou bylo dost náročné, teď už to jde...Postavu už taky naučili skákat, takže pokud zdrháte před zedy, dá se přeskočit plotek za běhu a tak:)

Na druhou stranu se patří říct, že už teď jsou vidět nějaké hacky, které fungují jako něco jak X-ray v minecraftu. Prý to snad půjde monitorovat a následně hráče využívající tyhle hacky banovat. Uvidíme, ale podle mě to má potenciál.

Teď mě omluvte, mám mosina, 20 nábojů a je tam spousta neozbrojenejch surváků, One shot, one kill! :-D

Btw. má to momentálně skoro 200 tis prodaných kusů, takže si myslím, že asi za den, max dva prodejů jsou na alphu poměrně slušný čísla. Tak snad je to motivuje k makání a ten obsah bude naskakovat.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru