Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Angry Birds na Facebook-u

Dnes 14.2. prisla na Facebook najpopularnejsia hra zo smartphonov - Angry Birds.

Na Facebooku som hral velmi malo hier, ale tato vyzera velmi dobre - grafika, hudba, zvuky a samozrejme hratelnost.

Zatial som nenarazil na problem ze by nesli hrat dalsie levely bez velkeho poctu priatelov, takze asi jediny problem hry bude jej kratkost, aj ked levelov je ozaj vela, zostane ale moznost vylepsovania skore ak ju predsa zacnu hrat aj priatelia.

Hra je zadarmo, je mozne zakupovat predmety za realne peniaze, ale zatial to vyzera tak ze hru je mozne hrat uplne bezplatne.

Předmět Autor Datum
nakolik je to provázané s tím, že ta aplikace bude otravovat lidi v mém kontakt listu, kterým se tak…
Redsnake 15.02.2012 00:20
Redsnake
Presiel som asi 30 levelov a myslim ze autori sa poucili (z chyb inych) a nepotrebujem ziadneho pria… poslední
Dreamer 15.02.2012 01:24
Dreamer

Presiel som asi 30 levelov a myslim ze autori sa poucili (z chyb inych) a nepotrebujem ziadneho priatela na hranie, uz som na druhej stranke levelov, zatial som nezaznamenal ziadne obmedzenia typu farmville - 30 priatelov pre zvacsenie farmy a pod. (BTW farmville som nikdy nehral, len som potvrdil priatelom susedstvo).

Pokial neposles ziadost priatelom, nebude ich tato hra otravovat, max. som si vsimol ze ak niekto zacne hrat novu hru, obcas je na nastenke odkaz ze priatel A hra hru X, priatel B hru Y a pod.

Pre "priaznivcov" facebook-u este info, teraz je uz mozne otravovanie so ziadostami vypnut roznymi sposobmi, odstranit hru, odstranit vsetky ziadosti pre danu hru naraz, zrusit zobrazovanie hry X uplne, zaradit uzivatelov ktorych si nechcete zmazat z priatelov do "obmedzenych" a vlastne kontrolovat a nastavit zobrazovanie vsetkeho na nastenke.

Spat k hre, je vidiet ze je to profesionalna praca vo vsetkych smeroch, okrem vsetkeho o com som uz pisal hore je hra aj velmi stabilna, to nebolo pravidlom pri FB hrach, napriek tomu je to "beta", moje predbezne hodnotenie je 90-100% (a to by som ziadnej hre na FB doteraz nedal asi ani 80%).

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru