Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem STEAM - ako sa z trpaslíka stal obor

Nerozumiem, naozaj nerozumiem o co ti ide. Pamate Kingston su podla teba Samusngy lebo chipy na nich su od Samsungu? Ci povieme, ze Kingston ich teda nevyraba on tam lepi len svoje nalepky? Zdroje Corsair nie su zdroje Corsair lebo ich robia ini vyrobcovia? Vies o tom, ze Foxconn robi dosky napriklad pre Asus a inych velkych vyrobcov? A vola niekto a tvrdi, ze to nie su dosky Asus a ze Asus ich nevyraba? Netvrdi. Treba si uvedomit, ze v dnesnej dobe uz ma malokto vyvoj, vyrobu a predaj v jednom, dnes uz kazdy spolupracuje s kazdym a je to uplne bezne. Takze, co ti vadi? Ty si fakt myslis, ze ked EA vyvija nejaku hru, ze na nej robia len jeho interni zamestnanci? Pre mna je podstatne, ze je na hre napisane developed by Valve a nezaujima ma, ci stal za vyvojom hry Joe Black alebo Janko Hrasko zo studia Koliba.
A nie je pravda, co tvrdis, ze Valve vyvinulo jednu hru. Priamo pod hrou ako takou bez oficialnej spoluprace s mensimi studiami je Valve podpisane pod viacerymi hrami. A nemyslim tym ziaden klon HL. Staci sa pozriet do historie Valve.
Pri EA som sa vyjadril nepresne, mam proste zafixovany v hlave EA ako EA sports, asi pozostatok z hrania z davnejsej doby ked sa to spustilo pri kazdej hre.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články