Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NHL 09

Ahoj stáhnul jsem si NHL 09 z Origunu, ale píše mi to když to chci zpustit, že sem překročil licenci ?! jak ji mohu překročit, když sem to ani nehral ?
Dikes moc za pomoc

Předmět Autor Datum
Nic ?! ..... važně nikdo nic ?? :-(
spalik 16.02.2013 20:33
spalik
Myslíš Origin nebo Origun? Opravdu ti to píše, že jsi "překročil licenci"? Origin nemám a nechci, k…
L-Core 16.02.2013 20:54
L-Core
Ne tady de o to že " EA " si po vzoru STEAMU udělala něco podobného a to ORIGIN ! a to je taka hovad…
spalik 16.02.2013 21:01
spalik
A opravdu je NHL 09 ke stažení zadarmo?
L-Core 16.02.2013 21:16
L-Core
bože .... ja už na to přišel :-D sem vůl .... ehm tak takhle..... NHL neni zadarmo je to jen pro lid… poslední
spalik 16.02.2013 21:46
spalik

Ne tady de o to že " EA " si po vzoru STEAMU udělala něco podobného a to ORIGIN ! a to je taka hovadina ! :-D a on ma hodne moznosti a je tam, že si lze stáhnout starsi hry zadarmo od nich pres tenhle program . Jenomže, když si stahnu NHL 09 tak mi to napiše " limit licence byl překročen , prosím ozvěte se naší technicke podpoře " .... napsal sem jim před cca 3 týdny a oni ...... neodepsali :-D ! tak ted hledam nekde na internetu nekoho, kdo by to mohl znát a poradil by mi :-) .

bože .... ja už na to přišel :-D sem vůl .... ehm tak takhle..... NHL neni zadarmo je to jen pro lidi co si ho koupili a nekdy nainstalovali a zaroven se registrovali na EA . Protože ORIGIN je takova supr vecicka a zaroven svina .. :-( a to pokud si naistaluji hru a zadam "origo " cd-key hra se mi ulozi na muj ucet a nekdy v budoucnu kdy poskodim cd nebo ztratim .... tak se mi to stahne z toho originu a muzu hrat .... a tady je problem ono si to nhl pamatuje z drivejska :-D:-( , ale kdyz si stahnu fifu 09 , 10 , 12 , tak to bezi a licenci mi to nepise ze sem prekrocil ... :-(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru