Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Délka her

AC1 me bavil hodne, AC2 jsem si zkazil zazitek gamepadem (dost mozna uz v AC1 byl ten zasek zpusobeny stejnym problemem) a az s novym ovladacem jsem prisel na to, ze pro ovladani je potreba presnost, kterou nejsnaze dosahnu kvalitnim gamepadem (Xbox One S). Proti tem dvema hram nic nemam, ikdyz i tam v ramci hrani to repetetivni bylo.

Vyslovene spatna hra nebyl ani Syndicate, ale uz tam se o Assassinovi jednoznacne bavit nedalo, mozna proto to nebylo tak blbe jako ty predchozi dily.

Far Cry serie ma ovladani spis pro klavesnici, takze to je asi jedina odchylka od AC, ktery si myslim, ze je spis vhodnej pro gamepad.

---

Pokud bys nekdy chtel zazit opravdova muka, tak Middle-Earth: Shadow of Mordor a Shadow of War. ]:) Teprve poznas, co to je nezvladnute ovladani, kdy postava misto sprintu hazi kotouly, zasekava se o zdi, zasekava se o neviditelne prekazky, v soubojich je neovladatelna a reakce na mackani tlacitka je tak dlouha, ze ti nakonec nezbyde nez busit do vsech tlacitek s tim, ze to nejak dopadne. AC byl dobrou prupravou na to, abych to ustal bez rozkopaneho gamepadu, ale i tak se vyvojari opravdu predvedli a Ubisoft trumfli v tom, jak ovladani doprasit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny