Předmět Autor Datum
A k čemu ti to bude? Pak někde, třeba v goldu budeš dostávat na pr*el ještě víc a nebude tě to bavit… poslední
PanPštros 10.03.2017 09:43
PanPštros

A k čemu ti to bude? Pak někde, třeba v goldu budeš dostávat na pr*el ještě víc a nebude tě to bavit.

_____________

Můžeš se lehce dostat z bronzu i sám:
1. Nauč se farmit.

2. Hraj něco, co tě baví.. ne to co je zrovna v "top tier listu". Jsem 4. rokem v diamondu a nikdy to nebylo s nějakým champem, co je zrovna v metě.

3. Nebuď toxic, akorát tě to vytočí a nebudeš pak ani přemýšlet nad tím, co ve hře děláš. Hrával jsem 3 roky s vyplým chatem a spokojenější jsem být nemohl, teď ho používám jen abych viděl timery na summoner spelly.

4. Koukej na mapu, tim myslím hodně a pořád. Dost to pomůže a pink wardy jsou taky fajn.

5. Ještě než přijdou minioni, tak si promysli proti komu seš, koho máš v jungli, koho mají oni v jungli. Zkus si na nějaký stránce (já používám lolnexus.com) zjistit jaký mají enemy runy. Koukej jestli enemy už na tebe bude čekat nebo přijde až chvíli po minionech, což často znamená, že byl pomoct junglerovi a víš tedy, kde jejich jungle začala a kdy můžeš očekávat první gang, popřípadě kdy položit první wardu. Všimni si, co mají ostatní za itemy a podle toho uvaž, jestli si můžeš dovolit harrasovat enemy nebo jen v klidu farmit pod věží. Většinou to záleží na health potkách, který často lajnu vyhrávají. Když ti enemy na lajně někam zmizí, párkrát ostatním pingni, ať se ti pak nevrátí s double killem na lajnu.

6. Nepoužívej jen jeden a ten samej build furt dokola, vždycky to záleží proti čemu hraješ. Když mají celej tým AP dmg, tak bude asi zbytečný stavět sunfire cape.

7. Nebuď zbytečně greedy, vždycky vidim jak někdo totálně ničí svýho oponenta na lajně a pak se ho snaží divenout na 3. levlu, umře a celou výhodu ztratil, pak už se to těžko dohání.

8. Nauč se freeznout linku, enemy pak ztratí tuny expů a hned budeš ve značný výhodě.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru