Předmět Autor Datum
Četl jsem EULA a jasné mi to není https://account.mojang.com/documents/minecraft_eul a You have bee…
L-Core 23.02.2017 06:27
L-Core
Hra tuto možnost nenabízí, pokud chcete hrát jenom doma po LAN s dětmi je potřeba každému koupit hru…
madzio 24.02.2017 08:14
madzio
Hra tuto možnost nabízí... Originální licenci nepotřebujete Stačí pokud si stáhnete Hamachi Hamachi…
Fox14 24.02.2017 11:09
Fox14
Mně se zdá, že tazatel se ptá na něco jiného. Ne na to, jak rozchodit LAN, ale na to, zda při hraní… poslední
L-Core 24.02.2017 16:09
L-Core

Četl jsem EULA a jasné mi to není
https://account.mojang.com/documents/minecraft_eul a

You have been granted a license to the Game so you can play and use it, yourself, on your devices.

When you buy our Game, you receive a license that gives you permission to install the Game on your own personal device and use and play it on that device as set out in this EULA. This permission is personal to you, so you are not allowed to distribute the Game (or any part of it) to anyone else.

Jednou devices, podruhé device.
Nenašel jsem řešení případu, kdy budu chtít hrát na svých (dvou) zařízeních najednou, ve stejný okamžik.

Nakonec, můžeš se zeptat: https://help.mojang.com/customer/portal/emails/new
Pokud bys tak učinil, svěř se pak, co ti odpověděli, zajímalo by to určitě více lidí.

Hra tuto možnost nenabízí, pokud chcete hrát jenom doma po LAN s dětmi je potřeba každému koupit hru. Pokud vytvoříte hru (server) můžete ho následne přepnout do režimu LAN. Druhý hráč zvoli multiplayer a vybere možnost Direct connect, kde zadá IP a port počitače kde běži hra. Port se po každém spuštění měni a je potřeba ho přepisovat. Pokud hrajete na stejném účtu hra vám zahlási "name is allready use". Tuto věc se dá jednoduše obejít změnou jména v souboru. Ale to už je na každém jak k tomu přistoupi.Hra tuto možnost nenabízí, pokud chcete hrát jenom doma po LAN s dětmi je potřeba každému koupit hru. Pokud vytvoříte hru (server) můžete ho následne přepnout do režimu LAN. Druhý hráč zvoli multiplayer a vybere možnost Direct connect, kde zadá IP a port počitače kde běži hra. Port se po každém spuštění měni a je potřeba ho přepisovat. Pokud hrajete na stejném účtu hra vám zahlási "name is allready use". Tuto věc se dá jednoduše obejít změnou jména v souboru. Ale to už je na každém jak k tomu přistoupi.

Hra tuto možnost nabízí... Originální licenci nepotřebujete Stačí pokud si stáhnete Hamachi Hamachi je program kde vytvoříte tkzv. svůj lan server nemusíte být na stejné wifi. Na jednou počítači vytvoříte tkzv. roomku a druhý se na ní připojí POZOR: ten kdo zakládá roomku v Hamachi musí mít vypnutou bránu firefall... když jste připojeni na roomku v Hamachi jeden z vás vytvoří svět v Minecrfatu normálně jako singleplayer a menu zadá spustit pro LAN v chatu se mu objeví čísla. Druhý zadá v menu hry multyplayer direct connect v češtině přímé připojení nebo tak nějak..zadá IP adresu druhého počítače na který se připojuje IP adresa se dá zjistit přímo v Hamachi.. zkopírujete IP adresu za to dáte :a ty čísla která se vám objevila v chatu hostujícího počítače mělo by to vypadat nějak takhle 45.21.102.45:8554 a mělo by to fungovat bohužel je to nevyspytatelné nebo je ještě jednodušší možnost že si prostě někde na internetu zadáta Minecraft server a vyjede vám milion odkazů kam se připojit

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru