Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Steam prodej her- rozmanitost

Zdravím, jelikož bych preferoval mít všechny koupené hry či většinu her ve steam knihovně, zajímalo by mě proč tam např. chybí některé tituly ze série a jiné tam jsou. Třeba nějaké díly Battlefield tam vidím, ale novější chybí. Dá se očekávat, že se tam někdy v budoucnu objeví? Nebo je dané, když nově výjde hra a na steamu chybí, nikdy tam nebude ke koupi? Jaký je důvod? Předpokládám, že pokud má studio vlastního klienta (př. Origin- SW Battlefront) bude někde zádrhel? Ale u Ubisoft her vidím, že tam prodávají hry co potřebují uplay. Díky za vysvětlení

Předmět Autor Datum
Valve, EA i Ubisoft preferují své klienty. Pokud prodají svou hru u sebe, mají z toho celou částku.…
L-Core 04.02.2017 11:13
L-Core
Když z toho mají jen něco je s podivem, že dovolí steamu př. 70% slevy atp..
Mojmír 04.02.2017 12:26
Mojmír
Valve si bere jen zlomek (abys nemel predstavu ze shrabne vetsinu), navic ceny/slevy neurcuje steam.… poslední
Dwane Dibbley 04.02.2017 13:55
Dwane Dibbley

Valve, EA i Ubisoft preferují své klienty. Pokud prodají svou hru u sebe, mají z toho celou částku. Pokud jinde, dostanou jen něco. Než nějaké spojování to podle mě vypadá spíše na odlučování, každý na svém písečku. Kombinace Steam, Origin a Uplay je (pokud chceš mít jejich hry) dnes nutnost.

Nicméně, do Steamu si můžeš přidat i další hry, programy. Budeš je mít v knihovně (jako zástupce), ale to je tak vše. Žádné aktualizace, komunitní centrum, kartičky atd.

Valve si bere jen zlomek (abys nemel predstavu ze shrabne vetsinu), navic ceny/slevy neurcuje steam. Valve maximalne poskytne developerum doporucene ceny pro jednotlive regiony, stejne je tomu i u slev pri ruznych "holyday sales".

Proto treba CoD nejsou v akcich skoro nikdy a kdyz, tak o moc dolu nejdou (ikdyz i to se s poslednimi "pruserovymi" dily meni protoze moc na odbyt nejdou).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru