Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Minecraft - Nastavení MySQL

Měl bych otázku ohledně nastavení MySQL a propojení s pluginy. Nejsem si úplně jist jak databáze funguje a jak ji správně použít. Koukal jsem trochu na internet ale těm návodům které jsem viděl za 1. nerozuměl a za 2. nezdálo se mi že by nějak odpovídali mé situaci.
Je potřeba na každý plugin nová databáze? Na propojení pluginu s databází stačí zadat pouze údaje do pluginu a tím to končí? Nebo musím ještě s něčím pracovat v databázi?
Rád bych na svůj web přidal online statistiky hráčů. Stáhl jsem si plugin na statistiky který se většinou uvádí pod názvem "LolmewnStats" a spolu s ním jsem si stáhl i BlueStats na web. Při instalaci to po mě chce údaje k databázi. Ty jsem bez rozmyslu vyplnil. Ale pak je tu nastavení ohledně přístupu k pluginu na statistiky a přístup k McMMO.
Mám sem zadat vše na jednu databázi nebo pro to mám vytvořit další 2 a poté to vyplnit? Ty informace mám poté zadat asi i do nastavení MySQL v pluginu že? Je tu ale ještě požadavek na Table Prefix. V pluginu je jistý table prefix. Ale co s ním? Mám ho vyplnit podle toho jaký je v pluginu a to je vše? Nebo musím opět udělat něco v MySQL?
Zkoušel jsem si na web přidat iConomy statistiky ale jaksi to nefunguje. Nevím jestli musím vytvořit ještě něco v databázi nebo jsem jen něco špatně vyplnil. Chtělo to po mě jakési "URL without table" ale nevím kde mám takové URL sehnat tudíž si nejsem jist zda-li jsem to vyplnil správně.
Za každou užitečnou odpověď budu vděčný.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru