Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Frustrace z počítačových her

Tak to bych doporucil pár her:
WipeOut projet na nejtěžší obtížnost (k té se musíš dopracovat postupně). Ovládání závodní rakety jsem měl na joysticku + dvě tlačítka na ovládací páce a další čtyři klávesy na klávesnici (přední a zadní brzdy na každé straně tuším to byly), člověk při té rychlosti musel vždy ve správný čas zmáčknout tu správnou klávesu, jinak to nebylo možné vyhrát - náraz do mantinelu a propad.
Kdysi dávno jsem hrál Tony Hawk's Pro Skater. To ovládat k dozažení co nejvyššího score bylo jak hrát na klavír. Kláves hodně, a když stiskneš ve špatný čas špatnou, je to hned sakra poznat.
No a do třetice, v době našich největších úspěchů (už dávno nehraju) WOW. Hrál jsem od začátku jen za healera, tedy za postavu, jijímž hlavním úkolem je, aby nikdo v souboji pokud možno neumřel. Na end game (nejvyšší dosažitelná) úrovni jsem měl bratru dvacet různých akcí, která jsem nad jednotlivými hráči dokázal používat. Používal jsem k tomu addon, jinak by to ani nešlo - proklikávací tabulku se všemi hráči ve skupině. Tam jsem mohl použít všech 20 kouzel. To jest plná pětitlačítková myš ve všech kombinacích - BEZ, +ALT, +CTRL, +SHIFT. 5x4.

Takže trénuj, to se poddá. Jde to.

U toho skejting simulátoru jsem zjistil velmi zajímavou věc. Hráli jsme to s bráchou a i bratránek. A můj brácha nikdy nebyl schopen dosáhnout ani zdaleka takových výsledků, jako já a bratránek. Po čase jsem přišel na to, co jsme měli odlišné - já s bratránkem jsme hráli na hudební nástroj, konkrétně kytaru, takže jsme měli výrazně trénovanější motoriku v prstech. Samozřejmě ověřeno pouze na vzorku tří lidí. Ale souvistlost tu může být.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny