Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Frustrace z počítačových her

Dalsi priklad debilnosti Tomb Raider Legend:

Jsem v Anglii, dostanu se do chramu a je tam za zrcadlem mec, mam kus hrobu se kterym mohu pohybovat, je tam pahyl sloupu, mohl bych k nemu ten kus hrobu prisunout a hle je tu zavazi zvonu, ze bych na nej skocil? Skocim a zvon jde nahoru, hm hezky a co dal? Beham tam jak silenec, nechci zase cucet na youtube. No jo, tady je lustr, se kterym mohu lanem pohybovat a mohlo by to byt mysleno, ze musim do neceho bouchnout, ale sakra do ceho? Aha do zvonu, jdu na to. Sakra ja nevim do ceho tim lustrem bouchnout, do zvonu to nejde, tady doprdele nic neni. Seru na to jdu na youtube.

Takze koukam, aha takze tohle jsem udelal spravne, tohle, tohle, tohle a sakra, malilinko jsem to cele spatne nacasoval, takze jsem do zvonu nebouchnul, ale ono to jde, to je v prdeli, jdu udelat tisic pokusu a snad se jednou trefim.

A o tom presne ten Tomb Raider Legend je, clovek hadanku co delat vyresi, ale i na nejlehci obtiznost musi reseni provest nesmirne rychle a precisne, jinak podminka neni splnena a nic se dal nedeje. Tohle neni o vodeni za rucicku, jak se mi tu nekteri snazi naznacit, ja tu hadanku vyresit dokazal, to je o priblbosti hry, ktera zada naprosto precisni provedeni a vzhledem k tomu, ze vy dopredu nevite, ze jste hadanku vyresili a jen nebyli precisni, tak to jdete zkouset jinak, coz prirozene nejde. Je to opravdu tristni, jak je ta hra udelana.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny