Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Frustrace z počítačových her

No ja proste nejsem hadankar, byla blbost chtit vubec hrat Tomb Raidera. Sice jsem uz v Anglii, ale tam je to pekne husty, uz jsem vzdal hadanky a koukam na youtube a pak to podle toho hraju. Nejde to jinak.

Dostal jsem se az k jesterce, nikdy jsem to nechtel ridit, ale stalo se, nakonec jsem tam nahoru do toho vokynka ty bedny naskladal a mohl tam vylezt, nicmene nasledne jsem byl trop, pul hodiny jsem tam pobihal, mackal vsechny mozny a nemozny klavesy a nakonec jsem sel na to youtube, abych se dozvedel, ze musim s jesterkou sjet po schodech dolu, vrazit do rakve, rozbit ji, potom to otocit a vrazit do steny, tu tou jesterkou rozbit a pokracovat dal, no to bych sam nikdy nevymyslel.

No a za 5 minut jsem byl na youtube znovu, protoze jsem preskakal jeden ohen, preskakal druhej a nasledne jako co? Mel jsem prvni ohen preskakat pomoci bedny, pak si ji dotahnout k druhemu, zase preskakat pomoci bedny a potom si ji dotahnout ke zdi a skocit na bednu a z ni nasledne preskocit zed. To je proste pro zkusene hadankare, nevim proc krome obtiznosti "Easy" neudelaji obtiznost "EasyEasy", kde by byly na ceste znacky co delat. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny