Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Test appiek - hráš hry a zarábaš

Tak Pani
prečítal som si článok. V tom článku je množstvo bludov, nepravdivých informácii a zavádzajúcich informácii. Ten kto je v Divvee Social ( zadarmo) bude robiť hodnotenia, čiže pozerá reklamy videa a za to dostáva vecné odmeny bez toho aby platil alebo privádzal nových ľudí.
Dátum napísania článku MAY 18, 2016 . -Jedná sa iba o jeho názor.
Divvee sama upozorňuje na to, že je technologicky star up. V dobe kedy sa písal článok (rok 2016) firma len vstupovala s myšlienkou do procesu. Ako to býva všade začiatky sú zdĺhavé a vždy sa nájde niekto, kto si mysli že už vie o čo sa jedna, je nedočkavý a začne písať ,,zaujímavé články,, Kto sa rozume programovaniu a robil niekedy niečo s programovaným tak vie, že to netrvá deň, týždeň a ani mesiac spraviť nejaký veľký projekt, nie to ešte celosvetový pre milióny ľudí a pre svetové značky.
To že Divvee stále pracuje a vyvíja sa potvrdila, keď tento rok 2.2.2017 vydala svoju prvú aplikáciu pre Andorid. Odvtedy prešla niekoľkými aktualizáciami.
Jedna sa o aplikáciu na pozeranie reklám. V reklame a v propagácii značky sa vždy točili a točiť sa budú veľké peniaze. Pretože ak ľudia o niečom nevedia predávať sa to nebude. Dnešnej dobe sa firmy nevedia prezentovať. Reklamy v TV nikto nepozerá, letáky nik nečíta na fb každý ignoruje reklamu. Preto bola otázka času kedy sa pohnú aj tvorcovia reklám a budú požadovať úspešnejšie médium pre svoju reklamu. Divvee iba začína, nie je dokonalé , dokonca aj vo videách od manažérov firmy to môžete počuť priamo od nich. No tak isto môžete počuť, že nie sú dokonalý ale čoskoro budú, lebo na tom pracujú. Čas ukáže pravdu a to už čoskoro.
Aplikácia :
https://play.google.com/store/apps/details?id=com. robinsage.divvee

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny