Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Experiment a pochybné rodičovství, říká otec. Syn mohl hrát jen staré hry

Bývalý technologický ředitel komunitního financování Kickstarter provedl experiment na vlastním synovi. Jmenuje se Andy Baio a své ratolesti sice umožnil hrát videohry, dítě však muselo začít od starších klasik a k moderním titulům se postupně propracovat.

Tak je to správně!

http://bonusweb.idnes.cz/experiment-syn-hraje-jen- stare-hry-dtg-/Magazin.aspx?c=A141211_163530_bw-ma gazin_anb

Předmět Autor Datum
Nechápu, co je na tom správného. Ať si každý hraje, co ho baví, ne? Ne každý jede na retro vlně.. K…
L-Core 20.12.2014 18:00
L-Core
Ak by to malo účel,tak ten experiment mohol kľudne započať ... Nemyslím si,že mu to v niečom pomohlo…
400 20.12.2014 21:00
400
Nutit někomu staré hry je nesmysl. Jestli chtěl svého syna nějak "obohatit", měl ho zasvětit do zák…
Flash_Gordon 22.12.2014 00:37
Flash_Gordon
A já si naopak nemyslím, že to je špatně (a souhlasím s MaSem). Moje děti nakonec tenhle "pattern" t…
touchwood 22.12.2014 14:29
touchwood
Myslím, že je fajn, že dítě pozná historii počítačů a časem pochopí i to, že může být zábavná i hra,…
MaSo 22.12.2014 19:03
MaSo
Zvláště, když je máš za pár hodin dohraný a výrobce sází na multiplayer, kde vytvoří pár map a nemus…
Prasak 22.12.2014 20:07
Prasak
Zkus inquisition, to je fajne hra.
Eryo 22.12.2014 20:44
Eryo
Možná časem, zatím mám hodně her do foroty. Těším se na Risen 3, Might&Magic X, ty dostanou přednost… poslední
Prasak 22.12.2014 20:54
Prasak

Nechápu, co je na tom správného.

Ať si každý hraje, co ho baví, ne? Ne každý jede na retro vlně..
Kdyby mě (naopak) někdo nutil hrát Fify, Fallout 1+2, Hašašíry, Batlfíldy, CoD či podobné hrůzy, tak bych taky nebyl nadšen ;-)

(co člověk, to jiné herní chutě)

Ak by to malo účel,tak ten experiment mohol kľudne započať ... Nemyslím si,že mu to v niečom pomohlo,keďže sa jednalo o hry rôznych žánrov,ak by mu dával napr. iba RPG-čka,tak by to bolo fajn,jednak by to bolo strhujúce,urobil by si aspoň svoj názor,čo mu vadí na Morrowinde a v čom je lepší ako Skyrim :-D Ja osobne som hral Oblivion a Skyrim,na Oblivione sa mi páčilo to,že vedlajší príbeh bol o trochu výraznejší (rôzne gildy atd) ale brány Oblivionu boli dosť podobné ....... V Skyrime sa mi zase viac páčila krajina ako v Oblivione,ale v niektorých veciach sa mi zdal uľahčený .... A v tomto je to dobré,človek si urobí svoj názor,ale keby som mal hrať hry s rôznymi žánrami a s rôznych rokov,asi ťažko by som k niečomu prišiel .....

A já si naopak nemyslím, že to je špatně (a souhlasím s MaSem). Moje děti nakonec tenhle "pattern" taky absolvují, jen ty nejstarší hry nehrají na emulátoru, ale ve flashi v prohlížeči. Ono totiž přísně vzato většina těch moderních flashovek je jen remake starých herních modelů. A jejich životaschopnost je tím mj. prokázána.

Zvláště, když je máš za pár hodin dohraný a výrobce sází na multiplayer, kde vytvoří pár map a nemusí se trápit s kreativitou do singleplayeru. Takovej Fallout(y), Gothic(y), Risen, to jsou hry na desítky hodin. Ostatně to většina slušných RPG (a tady mě zklamal Dragon Age:Origins, který skončilo doslova v nejlepším, IMHO docela krátký).

Možná časem, zatím mám hodně her do foroty. Těším se na Risen 3, Might&Magic X, ty dostanou přednost, až slezou na zajímavou cenu. Do tý doby si asi dám znovu Gothic 3 a ještě mám rozehraný Baldurs Gate 2, to je taky na hodně dlouho. Takže inkvizice asi počká, ale díky za tip, doufám jen, že je to něco víc, než primárně rubačka.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru